Milyen nevet adjunk a babának? Bunkók kíméljenek légyszi!
A vezetéknév Császár lesz, nemet egyelőre nem tudunk, 7 hós a drága, de még nem fordult úgy, ahogy mi akartuk volna :)
Fiúnevek közül tetszik a Kristóf, Áron, Ádám. Ezek közül melyik lenne a legjobb? Illetve, ha van valami ötlet, azt szívesen várom még :)
Lánynevek tekintetében teljesen tanácstalanok vagyunk, szóval várom az ötleteket :)
Előre is köszönöm!
Ezek közül a Kristóf.
Egyébként Patrik, Bálint, Attila.
Lilla, Léna, Eszter.
Remélem tudtam segíteni és sok boldogságot! :)
Szerintem a Császár mellé az Ádám illik a legjobban, szépen lehet kiejteni, és dallamos. A Kristóf nekem együtt a vezetéknévvel kissé nyelvtörős.
Lánynevekben a Császár mellé eszembe jut a : Melinda, Linda, Olívia, Evelin, Hanna, Luca, Anett.
Császár :Szabolcs
Kristóf
Lány: Kinga
Anna
Klaudia
Császár Csenge? Fő az alliteráció. :)
Fiúnevek közül Áron elég furán hangzik... Császár Áron. Szegény gyerekből Császáron lenne.
A legjobb a kristóf.
Na igen, az én kedvencem a Kristóf, apáé az Ádám. Ez még izgalmas menet lesz :)
Én Kinga vagyok, tehát ez kilőve megint.
A Lilla és az Anna nagyon tetszik, szerepelt eddig is a listámon :]
Csenge? Szép, csak kissé nyelvtörő, és anyós Csenge... Rühellem a nőt, úgyhogy inkább hanyagoljuk :)
Kristóf és Lilla.
A Császár Ádámban nekem már túl sok az á betű.
És én is Kinga vagyok. :-)
És én is 77%-os vagyok amúgy :DD
Köszi a választ, neked is ment a zöldike :)
Nem bunkoskodásból, de ugye, hogy ki lehet értelmesen is írni egy neves kérdést.
Szerintem, ha emlékszel a hangrendre, a Császár mély hangrendű, jobban illik hozzá egy vegyes vagy magas hangrendű név, mert egyébként túl komor lesz. És valahogy jobbnak érzem a mássalhangzóval kezdődőeket is. Úgyhogy én is Kristófra szavazok. Szerintem az nagyon jó név egyébként is.
Lánynévben nem vagyok jó, fiaim vannak csak azon gondolkodtunk annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!