Milyen nevet adjunk a babának? Bunkók kíméljenek légyszi!
A vezetéknév Császár lesz, nemet egyelőre nem tudunk, 7 hós a drága, de még nem fordult úgy, ahogy mi akartuk volna :)
Fiúnevek közül tetszik a Kristóf, Áron, Ádám. Ezek közül melyik lenne a legjobb? Illetve, ha van valami ötlet, azt szívesen várom még :)
Lánynevek tekintetében teljesen tanácstalanok vagyunk, szóval várom az ötleteket :)
Előre is köszönöm!
Fiú névben a Kristófra szavazok.
Lánynév, háát, az én babám Flóra Sára lett volna, vagy Alma Sára, vagy csak simán Héra.
De ha nem tetszenek ezek, akkor én is a Lillára szavazok :)
Köszönöm a válaszokat, még várok egy kicsit, aztán megírom, hogy mire jutottunk :)
20:37-estől kérdezném, hogy ezzel mire akart célozni?
Szia! Én nem adnám az Ádám nevet, nem illik a magánhangzók miatt a vezetéknévhez. Nem dallamos a hangzása, hanem bután jön ki. (Mondd ki hangosan, biztosan érezni fogod!)
Szép név a Kristóf, azt választanám. Császár Kristóf. Minden szempontból(névtanilag is) tökéletes.
Lánynevet magas (vagy vegyes) hangrendűt választanék, ami nem R-rel, Sz-szel vagy Á-val kezdődik.
Pl: Enikő, Lilien, Kitti, Ivett, Emese
Utolsó vagyok.
A Lilla szerintem is nagyon szép.
Hát például: R-végű 5 betűs vezetéknévhez milyen nevet javasolnátok? E betűvel teli, s végű vezetéknévhez mit javasoltok? Neveket kérek-típusú kérdésekre
Most hogy kiírtad, Császár a vezetéknév, írtál elképzelést-beazonosít bárki is vagy nem tudom miért írnak egyesek rejtélyben?
Ez tök jó kérdés volt, értelmes, intelligens, miért lenne bunkó bárki is?
Kristóf lehetne a fiúnév, szerintem is nagyon jó. Az Ábel, Ádám a ti vezetéknevetekhez nem illik, ne válasszátok.
Lánynév: A Lilla tényleg nagyon szép! Vagy akár lehetne Császár Liliána, Császár Lilien, Császár Eszter, Császár Evelin
Császár Áron nem szép, olyan mintha megakadt volna középen császáráráráron...
Császár Ádám csupa Á, azért nem tetszik.
Császár Kristóf szép.
Kinga szép név :)
Lilla, Emese, Anna, Anikó, Enikő, Noémi, Zita, Tünde (nekem ezek nagyon tetszenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!