Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet adjunk a babának?...

Milyen nevet adjunk a babának? Bunkók kíméljenek légyszi!

Figyelt kérdés

A vezetéknév Császár lesz, nemet egyelőre nem tudunk, 7 hós a drága, de még nem fordult úgy, ahogy mi akartuk volna :)

Fiúnevek közül tetszik a Kristóf, Áron, Ádám. Ezek közül melyik lenne a legjobb? Illetve, ha van valami ötlet, azt szívesen várom még :)

Lánynevek tekintetében teljesen tanácstalanok vagyunk, szóval várom az ötleteket :)

Előre is köszönöm!

2011. febr. 13. 19:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Fiú névben a Kristófra szavazok.

Lánynév, háát, az én babám Flóra Sára lett volna, vagy Alma Sára, vagy csak simán Héra.

De ha nem tetszenek ezek, akkor én is a Lillára szavazok :)

2011. febr. 13. 21:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én Lilla vagyok, ugyhogy a szavazatom egyértelmű:) igy leirva nagyon szép: Császár Lilla:) most, hogy igy irtad, nagyon megtetszett a Kristóf név is! Császár Kristóf. Szuper! Császárádám.....ennyi á betű....nem szép:(
2011. febr. 13. 21:43
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még várok egy kicsit, aztán megírom, hogy mire jutottunk :)

20:37-estől kérdezném, hogy ezzel mire akart célozni?

2011. febr. 13. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem adnám az Ádám nevet, nem illik a magánhangzók miatt a vezetéknévhez. Nem dallamos a hangzása, hanem bután jön ki. (Mondd ki hangosan, biztosan érezni fogod!)

Szép név a Kristóf, azt választanám. Császár Kristóf. Minden szempontból(névtanilag is) tökéletes.

Lánynevet magas (vagy vegyes) hangrendűt választanék, ami nem R-rel, Sz-szel vagy Á-val kezdődik.

Pl: Enikő, Lilien, Kitti, Ivett, Emese

2011. febr. 13. 22:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

A Lilla szerintem is nagyon szép.

2011. febr. 13. 22:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát például: R-végű 5 betűs vezetéknévhez milyen nevet javasolnátok? E betűvel teli, s végű vezetéknévhez mit javasoltok? Neveket kérek-típusú kérdésekre

Most hogy kiírtad, Császár a vezetéknév, írtál elképzelést-beazonosít bárki is vagy nem tudom miért írnak egyesek rejtélyben?

Ez tök jó kérdés volt, értelmes, intelligens, miért lenne bunkó bárki is?

2011. febr. 13. 22:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Kristóf lehetne a fiúnév, szerintem is nagyon jó. Az Ábel, Ádám a ti vezetéknevetekhez nem illik, ne válasszátok.

Lánynév: A Lilla tényleg nagyon szép! Vagy akár lehetne Császár Liliána, Császár Lilien, Császár Eszter, Császár Evelin

2011. febr. 13. 22:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Császár Áron nem szép, olyan mintha megakadt volna középen császáráráráron...

Császár Ádám csupa Á, azért nem tetszik.

Császár Kristóf szép.

Kinga szép név :)

Lilla, Emese, Anna, Anikó, Enikő, Noémi, Zita, Tünde (nekem ezek nagyon tetszenek).

2011. febr. 13. 23:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte nem jó a Császár Ádám (pedig ezek közül az Ádám tetszik legjobban), mert csupa á betűs, ez így eléggé monoton hangzásúvá teszi a nevet. Akkor már inkább a Kristóf, bár én ezt a nevet nem szeretem. Ezeken kívül még tetszik: Viktor, Péter, Barnabás, Dorián, Levente
2011. febr. 13. 23:22
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A Lilla nekem is tetszik. Júlia, vagy Bíborka? Én Császár Juditot ismerek, de ő már felnőtt.
2011. febr. 14. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!