34 hetes vagyok, szerintetek beoltassam magam? Tanácstalan vagyok.
1976 óta beoltatom magam,és soha nem voltam influenzás.Nekem is meghalt 18 évesen az oltás után egy ismerősöm,barátom-diszkóbalesetben(nem ő vezetett).
A többi gyógyszertől nem félsz?Élelmiszer adalékok?Táplálékkiegészítők?Az aszpirint (Szalicilt)betiltották a konzerviparban,az orvosok meg szedetik a kismamákkal?A láz a születendő gyerek számára ÖTSZÖR nagyobb kockázatot jelent,mint az összes létező gyógyszer mellékhatás!Az oltással leginkább a gyógyszerlobbinak ártunk,mert nem betegszünk meg! A teknológia 1976 óta változatlan,csak a mindenkori ártalmatlanított vírus változik benne,és szerencsésebb előbb ezzel a vírussal találkozni!
Kedves Anyuka!
Ha figyeli a médiahíreket, akkor azt is hallhatja/olvashatja, hogy azt nem garantálja senki, hogy a H1N1 oltás birtokosának örök élete lesz ezentúl. Azt viszont mondják, hogy kisebb a valószínűsége (jelentősen kisebb!!) egy oltás utáni virusfertőzésnek.
Az a tény, hogy oltás után vannak tünetek (láz, s influenzaszerű tünetek) ez természetes, hisz egy legyengített virussal történik az oltás. Kanyaróoltás mellé a doki adja a lázcsillapítót is a kisgyermeknek, mert biztosan belázasodik. Ez a működése az oltásnak.
Eddig Magyarországon a H1N1-el összefüggésbe hoznak 25 halálesetet. Szövédmények áldozatai ezek az emberek, s talán mindegyiknek volt egy alapbetegsége is, ami miatt rizikósabb egy H1n1 fertőzés. Egy biztos, hogy a kismamák és csecsemők az első számú veszélyeztetett csoport. Hangsúlyozom első számú. Egy anyaméhben lévő magzat nem bírja ki huzamosabb ideig a lázat.
S még valami: a közbeszédben lezajló pártvillongások miért riasztanák vissza attól, hogy megvédje születendő gyermekét (s saját magát) egy gyilkos kórtól?
Mindezek mellett ezt Önnek kell eldönteni: mérlegeljen, de ne tv nézés közben!
Szia! Én nem akarok tanácsot adni, mindenki maga döntse el, beoltatja-e magát. Csak leírom, hogy gondolkozom:
Én nagyon féltem a magzatomat! Én is 34 hetes vagyok. Az utolsó heteket igyekszem itthon tölteni, gyakran mosunk kezet, sokat szellőztetek, fertőtlenítek, ha tanácsadásra, nst-re kell mennem, maszkot veszek, és kézfertőtlenítőt használok. A bevásárlást a férjemre bízom, nem megyek tömegbe. Ezt a pár hetet ki kell bírni valahogy :)
És homeopátiás bogyót is szedek megelőzésképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!