Valaki az igényeimhez mérten tudna adni tippet babakocsi ügyben? Tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
Az első babakocsink nagyon nem jött be, mindenképpen szeretnék váltani, de nem tudom milyet vegyek. Szóval agglomerációban élünk, tehát olyan kocsi kéne ami a nem tükörsima aszfaltra készült. 6 hónapos a kisfiam, de még nem ül magától. Gondolom nem érdemes már olyat venni ami mózeskosaras. Jó lenne ha szembe is tudnám azért "ültetni". És az sem hátrány ha autós hordozó is belecsatolható -nem ez a fő szempont. Olyasmi kéne mint az Espiro Vector Air, az nagyon tetszik, csak szerintem egy fél évesnek már fölösleges (a mózes és az autós hordozó miatt, hiszen ezeket gyorsan kinövi már). Előre is köszi ha jön tipp!2010. nov. 23. 22:43
1/2 anonim válasza:
Quinny buzz babakocsink van, hordozó is rácuppan, jó a tölcséralaku sportkocsi, 6 hósan már bele tettem simán, feküdt benne lényegében. Felém is tud nèzni, meg kifelé is. 2 éves ès most is használom, tegnap két órát aludt benne egy bevásárló körút alatt:)
2/2 anonim válasza:
Jané Slalom pro. Eltolod még a leggöcsörtösebb úton is.Nekünk is ilyen van, imádom.
Az ára újonnan elég drága de használtan már elég jó áron kapsz olyat amihez nem kell megvenned a mózest.
Hordozója 13 kg-ig jó és a sport része teljesen ledönthető. Lányom 2,5 éves de ha elfekszik benne még mindíg nem lóg le a lába róla.
PL: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!