Milyen tápszert adjak a 13hónapos kislányomnak? Teljesen tanácstalan vagyok. Egyáltalán fontos még neki adni?
En Humanat adok neki mar egy ideje, 14 honapos a fiam.
Pici koraban Milumilt kapott 7 honapos koraig, akkor valtottunk volna Milumil 2-re, de nem fogadta el. Sok kereses utan kotottunk ki a Humana 2 melett, majd 11 honapos volt, amikor valtottam a Humana 3-ra (bananos-vanilias, mert a sima 2est mar nem fogadta el). Masfel eves koraig tapszert fogok adni, utana kezdem meg az atterest tejre, tovabb nem szeretnek varni. Nincs allergiara valo hajlam, illetve a nagyobbik gyereknel is igy tettem. De ez egyeni kerdes, sokan 2-3 eves korig nem adnak tejet, sokan 1 evesen mar valtanak.
En orulok, hogy a valogatos fiam Humanat szeret az ar miatt is, mert epp csomagolascsere megy a humanasoknal, ami annyit jelent, hogy az eddigi csomagolast kiarusitjak. A Brendonban honapok ota akcios, onnan szoktam rendelni egyszerre 5-10 dobozzal, ingyenes a kiszallitas es tart, ameddig tart.
A dm-es, rossmannos tapszer nem valt be, sokan szeretik, az ara is jo, bar azt vettem eszre, hogy hiaba olcsobb, nagyobb a merokanal, tobb fogy egy adaghoz, kevesebb ideig tart, mint a tobbi tapszer.
A mullerben kaphato bebivita (lehet, hogy rosszul irtam le) babatej is jo allitolag es viszonylag olcso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!