Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Hát hol is kezdjem...

A párommal 3 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves kisfiunk.

Komoly problémáim vannak vele.

Nem viselkedik úgy mint egy igazi apa.

Most sincs itthon, a haverjaival találkozik pont mint tegnap... és ez így megy minden hétvégén péntek, szombat.

Nap közben sem sokat van itthon, mindig van valami dolga.

Őszintén szólva már rohadtul unom.

Olyan mintha magamnak szültem volna gyereket. Ennyi erővel egyedül is nevelhetném.

Már beszéltem vele erről, de még ő sértődik meg, hogy neki munka után nem jár ennyi kikapcsolódás?!

Mondja hogy menjek én is de könyörgöm hova és kivel?

Nincs egy barátnőm se senkim nincs.

Nagyon el vagyok keseredve.

A szakítás komoly gondolatával foglalkozom.

Mit tegyek?

2011. jan. 23. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy fogod a gyereket és összepakolsz, elmentek anyukádékhoz, mert neked ez igy nem élet, semmit nem segit, otthon ülsz egyedül a kisgyerekkel, ő meg ha nem találja meg az egészséges egyensúlyt a szórakozás és a család között, akkor kalap-kabàt. Nem egy másik nőhöz mászkál ilyen szorgosan?
2011. jan. 23. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Anyukámékkal lakunk, így szerencsére nem vagyok egyedül, de ez így tényleg nem élet.

Tudom hogy kikkel van nem nőhöz járkál.

Nem bulizni jár, csak összefutnak a haverokkal és beszélgetnek.

2011. jan. 23. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy Vasárnap délben nincs veletek otthon?? Balhéznék rendesen. Ne hagyd ezt,legalább a hétvégén egy napot legyen veletek/fiával... Oké a haverkodás, én se lennék meg barátnők nélkül,de ilyenkor is? Gondolom haza se jött ebédelni... Te nem tudsz saját programot addigra? Érzed,hogy még szeret?
2011. jan. 23. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én két gyerkőccel, 6hónapos terhesen emiatt küldtem el a párom. Így kezdődött 3hónappal ezelőtt, aztán inni kezdett, mostmár azt sem tudja, hol van. Simán alkoholista lett 3hónap alatt. Már rettegtem tőle.

Kiraktam. Most fáj, de majd elmúlik!

A gyereket és magamat kell néznem!

2011. jan. 23. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Most azért nincs itthon, mert dolgozik.

Érzem hogy szeret, nem ez a probléma, csak már elegem van.

Komolyan le kell vele ülnöm beszélgetni...

2011. jan. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!