Miért "fejlődik vissza" minden anyuka a 0-6 hónapos gyermeke mellett?
Ezt arra értem, mikor egy 0-6 hőnapos kisbaba mellett "doktornéniznek"? Most mi értelme annak, hogy beszélgetek egy anyukával, aki a 2 hőnapos babáját tartja és ezt modja: " a doktornéni azt mondta"...
3 hónapos a kislányom, de nem doktornénizek mikor mondom, hogy orvoshoz megyünk...
A másik: tápcsi, szopcsi...
De a doktornénis akaszt ki sok anyukánál! Az rendben, mikor már beszél vagy 1-2 éves és úgy...de egy csecsemőnél? Amikor két felnőtt beszélget???
Pont a doktornéni fáj a szopcsi, tápcsi mellett...?!
Ebben szerintem semmi rossz nincs, engem legalábbis nem zavar. A másik kettő tényleg idegölő!
Tudom, hogy gyermekké kell valamilyen szinten vállni, de nem mindegy mikor és hol.
Csak fura az a párbeszéd, pl itt gyakorin is mikor anyuka írja, hogy a doktornéni azt mobdta.....
A depresszió szerintem ezzel nem függ össze, attól hogy anyuka vagyok, még nem tetszhet minden:-)!
Akkor is.... Nem fér a fejembe, minek kell egy felnőtt társaságban is "gügyögni".
Ez engem is "kiborit".
Ertelmes nok vallnak gugyogo idiotakka.
S gyerekorvosunk "Doktornéni", és kész! Nagymama korú, már az én generációmnak is ô írta a Maripent. Itthon a gyerekekkel is Doktornéniként emlegetjük (igen, így, nagy betûvel), az ô orvosuk, nem az enyém. A sajátomat én se nénizem. :)
Engem a helyesírási hibák zavarnak, mégsem írok ki róla kérdést...
"A gyerekorvosunk..."
Hülye taperolós telefon...
Azért a kanti fari az tényleg űbereli a doktornénit:D
Nekem is tapis telefonom, sokszor írok félre!
Persze, nyilván egy 65 feletti Doktornőnél más, főleg ha családi orvos:-)! De én maradok a Doktornőnél vagy az orvos:-))
De a kanti fari-ra nincs magyarázat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!