Van itt olyan aki 15-16 hós gyermeke mellett lett újra terhes?
Megtartottátok ? Becsúszott vagy tervezett kistesó ?
Kisfiam most 15 hós és beszédtéma a férjemmel a kistesó
Nem jönne rossz helyre,mindenünk megvan,de akad még bennem kétely hogy ha megszületne hogyan tudnám itthon a dolgokat csinálni,stb.egyéb.
Minden történet érdekel.
Szia!
Én kisfiam 9hós volt,mikor hozzáteszem védekezve,de sikerült a kislányom..
Terveztünk 2.babát,de nem ilyen hamar...
Nem volt kérdés hogy megtartsuk e...
Jobban szerettünk volna másfél év korkülönbséget a 2 gyerkőc között,de mivel tervben volt hát elöbb jött ugye,de eszem ágában sem volt elvetetni..
Azóta a nagy 9 éves,a kicsi 3és fél..és jelenleg a legkisebb 3.és egyben utolsó babát várom..most vagyok 4 hós..
Mondhatom hogy pont jól jöttek ki a dolgok,mert már ugye járt a kisfiam,és nagyjából felfogta a dolgokat..mikor a pici megszületett..
Igaz anyum nem messze lakott,és ha volt valami el kellett mennem tudott rájuk vigyázni..de a főzés takarítás..mindent meg tudtam csinálni..Együtt elmentünk a gyerekekkel bevásárolni..a kicsi a hordozóban,a nagy másik kocsiba ültetve..Azért nem volt így olyan nehéz..Persze mindenhez kel egy kis szervezés..hiszen én addíg csináltam nyugodtan a dolgaim amíg ők délután aludtak,vagy a pici aludt,a nagyobbik játszott..De szerintem simán ment.így nem bánom hogy csak ennyi korkülönbség van..Ma már olyan jól eljátszanak egymással hogy sokan azt mondják olyan mintha egykorúak lennének együtt nőttek volna fel..Van benne némi igazság..a nyg is még szívesen eljátszik szerepjátékokat a kicsivel,vevő mindenre..ehet a 2 -3 év korkülönbséggel nem igazán érdekelné már a kisebbikkel való játszogatás,nem kötné le annyira..
gy én csak pozitívat tudok mondani :-))
Első vagyok megint..
elírtam a nagy 5éves,a kicsi 3és fél!
És a kérdés..
Én megtartanám,pláne ha úgyis tervben van egy esetleges 3. :-)
10 hónapos volt a lányom mikor tervezetten terhes lettem. Én nagyon örültem neki és bár segítségem egyáltalán nincsen azóta sem én nem panaszkodom. Vannak könnyebb és vannak nehezebb időszakok, de ez úgy gondolom nem a kicsi korkülönbség miatt van, ez előfordul nagyobb korkülönbségénél is. Most 3 éves a nagylány, másfél éve a kisfiam és szuperül összenőttek, imádják egymást.
(nálatok meg azért nem lesz annyira nagyon pici a korkülönbség, ha még csak beszéltek a kistesóról így azért bőven 2 év fölött lesz a korkülönbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!