Aki tanul gyermeke mellett, addig ki vigyáz Rá míg távol vagy? A másik, hogyan szoktátok levágni a körmét? Engedi?
a,) baby sitter
b,) egy és két éves kor között nehéz utána már akarja, mert látja, hogy mi is manikürözünk, és amit mi csinálunk ő is szeretné.
Köszönöm a gyors választ! Két kérdést tettem fel,mert gyorsan kellett :) remélem nem gond:) De legalább kiírták! :D:D Nekem anyósom vigyáz gyermekemre,míg nem vagyok itthon.De szerencsém van,mert rá merem bízni :)
A körömvágás nálunk csak a kezén hagyja magát,a lábán nem.Azt a hisztit amit lecsap! De muszáj ugye levágni,nehogy baj legyen pl felszakadjon :/ Ez van :)
Én apára hagyom, amíg tanulok, vagy feljön a nagyi és ő vigyáz rá. A körmét nehezen vágom, de én vagyok az erősebb:) Félretéve a viccet, körömvágás előtt keresek reklámot a tv-ben, és amíg rácsodálkozik, gyorsan levágom. Általában ez bejön:)
ҝ
Én egy időben a déli alvás közben vágtam a körmét, így nem volt hiszti meg rúgkapálás./ezt a védőnő javasolta/
Most már három éves és már ő kéri, hogy vágjam, még akkor is ha nincs mit, de megteszem mert utána jó látni milyen boldog.:-)
Nagymama, apuka vigyáz rá, mikor tanulok, vagy vizsgázok.
Nálunk már másfél éves, így este fürdés után szoktam vágni a körmeit és közben mondom, hogy "húúú, de nagy, stb." - nagyokat nevet közben és engedi vágni. Míg kisebb volt, alvás közben estünk túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!