Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A Párommal 5 éve együtt vagyunk, már együtt is élünk albérletben. Én 3 ő 4 éve dolgozik folyamatosan. Nagyon jól megvagyunk, pont emiatt is nagyon vágyom rá, hogy kitejesedjen a kapcsolatunk. Szeretnék egy közös kisbabát.

Sajnos ő csak annyit mond, hogy majd később. Azt sem mondja mennyivel később, eddig azt mondta majd ha saját házunk lesz. Elkezdtem házakat nézni, találtam is olyat amit elvileg megtudnánk venni. Amikor megmutattam értetlenül nézett minek is nézegetek házakat, mert még ez ráér. Szóval nagyon terel mindent későbbre. Eljegyzés sem volt még. Szeretném ha tovább lépnénk, de ő ezek szerint nem mostanában tervez velem tovább. Nagyon elkeseredtem.

Ti mit tennétek, vagy mivel terelnétek el a gondolatatokat erről?

2014. jan. 7. 14:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindegyik válaszolónak, mentek a zöld kezek:) Várok:)
2014. jan. 10. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!