Ti mit tennétek a helyemben?
A Párommal 5 éve együtt vagyunk, már együtt is élünk albérletben. Én 3 ő 4 éve dolgozik folyamatosan. Nagyon jól megvagyunk, pont emiatt is nagyon vágyom rá, hogy kitejesedjen a kapcsolatunk. Szeretnék egy közös kisbabát.
Sajnos ő csak annyit mond, hogy majd később. Azt sem mondja mennyivel később, eddig azt mondta majd ha saját házunk lesz. Elkezdtem házakat nézni, találtam is olyat amit elvileg megtudnánk venni. Amikor megmutattam értetlenül nézett minek is nézegetek házakat, mert még ez ráér. Szóval nagyon terel mindent későbbre. Eljegyzés sem volt még. Szeretném ha tovább lépnénk, de ő ezek szerint nem mostanában tervez velem tovább. Nagyon elkeseredtem.
Ti mit tennétek, vagy mivel terelnétek el a gondolatatokat erről?
Megbeszélném vele, hogy pontosan mikorra képzeli ezeket a dolgokat, hogy tudjam, meddig kell várni (és főként miért, bár azt nem írtad, hány évesek vagytok).
Ha meg tud jelölni egy időpontot érthető indokkal, akkor várnék, ha meg nagyon nem, akkor lelépnék, és megmondanám neki, hogy szeretnék családot, és úgy látom ő nem, tehát hiába szeretitek egymást, szét kell válni.
Én anno mindegyik kapcsolatomban szinte közöltem az elképzeléseimet.Szinte az 1. közölni valóm mindig az volt hogy gyereket szeretnék egyszer majd.Volt aki hitegetett, aztán hosszú idő után közölte hogy ő még se, volt aki nagyon akart úgy mint én aztán az idő eldöntötte hogy nem igazán kéne nekünk.
A férjemmel az elejétől 1 volt az elképzelésünk, mindketten ugyan azt akartuk, és véghez is vittük.2 gyönyörű gyerekünk van.Ha arra vártam volna bármelyik régi kapcsolatomban hogy lesz valami, még mindig szülés szűz lennék az tuti!!
A megfelelő pár a kulcs, nem az idő...sokan évekig ülnek és nincs semmi.
Mennyi idősek vagytok egyébként?Mert nem mindegy hogy egy 20 éves kér időt, vagy egy 38 éves!!
Nem csodálkozom hogy 26 éves srác még nem akar gyereket.
Sajnos a mai világ ebbe az irányba megy.
Fiatal vagy, gondold át hogy ez-e a nagy szerelem, mert 17 éves korod óta vele vagy, ez nagyon korainak tűnik, lehet hogy csak megszokás mára.
De nem látok bele, Neked kell érezned...
Ja most látom hogy írtad hogy mennyi idősek vagytok! :)
Én 22 évesen szültem a lányom! :)
Na mindegy..
Kevés az ilyen korú pasi aki gyereket akar!!!Szerintem a férfijak olyan 30-on túl gondolják úgy..az ismeretségi körömben is igaz ez, meg egyébként a férjem és én köztem is 12 év van.
Egyébként lehet hitetlennek hangzik az én számból, de simán ráérsz még..ha igazán szereted a párod akkor várjatok még, ne erőltesd rá ezt a dolgot..a férfiaknál teljesen más ez a gyerek dolog..még az is aki akarja, simán meging..meg kiborul miután megszületik a gyerek..hát még az aki nem is akarja!!!Olyan 3-4 év, és ha tényleg akarja akkor tuti össze jön!!
Nem csodálom, hogy 26 évesen még nem akar babát. A pasik alapból később érnek. Ha szereted megvárod, hogy ő is úgy akarja ahogy te, ha nem szereted akkor meg keresel valakit aki már most akar tőled gyereket.
Nincs más választási lehetőség. Belekényszeríteni, érzelmileg zsarolni nem lehet, mert ha így teszel és a szerelem miatt inkább bólint, akkor a baba jövetele után rögtön lelép. Egy gyerekhez mindkét félnek 100 %-ig akarnia kell az új életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!