Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szürke Farkas név hogy tetszik...

Szürke Farkas név hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Szürke - vezetéknév

Farkas - keresztnév

2014. jan. 5. 12:23
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező,de ez amit leírtál szerintem abban az esetben igaz,ha az embernek átlagos neve van.Pl Flóra.Fentebb írták hogy lehetne csúfolni, meg azt is,hogy az illetőt soha nem csúfolták.De egy Szürke Farkas hallatán automatikusan nevetni kezd az ember és visszakérdez,hogy "komolyan ez a neved??" ha nem is csúfolják,de hidd el egy idő után marhára utálni fogja a nevét azért,mert mindenki viccesnek találja!
2014. jan. 5. 13:51
 52/57 anonim ***** válasza:
Persze, a gyerekek bárkit csúfolnak, mindegy a név. De amit ki tudok zárni, kizárnám. Arról nem beszélve, hogy a gyerek egyszer felnő és ez a név így együtt nagyon nevetséges. Férjednek is tetszik így?
2014. jan. 5. 14:04
 53/57 A kérdező kommentje:
Tetszik neki is, de egy köztes névben mindenképp gondolkodunk.
2014. jan. 5. 14:07
 54/57 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok. Nem lesz egyszerű köztes nevet találni. De legalább meglesz a gyereknek a választás lehetősége. Sok olyan nagyon régi osztálytársam volt akik inkább el sem mondták a második nevüket, csak amikor hivatalosan kellett berögzíteni. Azért, mert nem tetszett nekik a név. Még jó ötlet lehet amit korábban írtak, hogy esetleg egy másik vezetéknév adása középső névnek. Úgy tud eléggé hangzatos lenni, de lehet akkor már "sok" lesz a vezetéknév. Ezt viszont nem tudom már eldönteni. Kíváncsi vagyok, majd írd meg mindenképp mire esett a választás. :)
2014. jan. 5. 14:21
 55/57 anonim válasza:
86%
A válaszolók 99,99%-ának nem tetszik a Szürke Farkas név. Eléd vetítették, hogy a gyermekedet, ezzel a névvel kiskorában mindenki csúfolni fogja, s a megaláztatások teljes tárházát megfogja elszenvedni kortársaitól; felnőttkorában, pedig egyáltalán nem lesz tekintélye a világban, mivel egy ilyen névvel rendelkező embert, lehetetlen komolyan venni (kb. olyan, mint a Rippel Herkules) - a bemutatkozás után, mindig lesz egy kis hökk, utána egy kis kínos csend, és mosoly, majd a magyarázkodás, amiben szerepel ez a mondat: "...dehát ezt a nevet adták a szüleim...". Az igaz, hogy a gyerekeknek nem kell különösebb ok, hogy csúfolják és kiközösítsék a gyermek társaikat, viszont egy ilyen névvel egy hatalmas aduászt adsz a kezükbe, és így még azok a gyerekek is gúnyolódni fognak rajta, akiknek, alapvetően nem ilyen a természetük. Harmadik névnek, pedig mindegy, hogy mit adsz, mert így is, úgy is párosítani fogják a nevének legcikibb variációját... És még ezek után is kitartasz a választásod mellett... ritka sötét emberek vagytok, és az a szegény gyermek nem érdemelné meg, hogy olyan szülei legyenek, akik még maguk is éretlen gyerekek! Őrület...!
2014. jan. 5. 15:54
 56/57 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, szerintem nem egy olyan ártatlan kérdésből, - mint, mi a véleménye másoknak egy névről - kéne leszűrni hogy valaki mennyire "sötét". Egy szóval nem írtam, hogy ez az egyetlen névvariáció amiről gondolkozunk, vagy hogy eldőlt kérdés lenne.
2014. jan. 5. 16:36
 57/57 anonim ***** válasza:
Indián névnek hangzik :) szerintem szivatás ezt adni.
2014. jan. 5. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!