Majd írd meg a végén mit választottál. Kíváncsi vagyok! (:
2014. jan. 5. 13:19
42/57 anonim válasza:
Hogyan csúfolhatják? Megy a folyosón, aki elmegy mellette, az rákezd: aúúúúúú, meg hogy vigyázz, ma van telihold! ...stb értsd meg ez a két név együtt NEVETSÉGES, MÉG CSÚFOLNI SE KELL.
2014. jan. 5. 13:22
43/57 anonim válasza:
A Zétény nem tetszik?Ritka,régi magyar név.Vagy Zsombor?
Én a Farkast elfelejteném...
2014. jan. 5. 13:25
44/57 anonim válasza:
Esetleg, ha úgy kapna nevet, hogy a Te vezetékneved közé kerül. Nyilván, ha neked is beszédes vezetékneved van, akkor csak ront a helyzeten mondjuk egy Szürke Kis Farkas.
2014. jan. 5. 13:25
45/57 anonim válasza:
Nevetséges és szánalmas. Nagyon lenézném azt az embert aki ilyen nevet ad a gyerekének. SZámomra ez azt jelenti, hogy nem szereti a gyerekét és nem érdekli, hoyg mindenki rajta fog röhögni.
2014. jan. 5. 13:26
46/57 anonim válasza:
Szia!A te dolgod hogy milyen neve lesz,de ami még úgymond cuki gyereknek az már felnőttként gáz!!Gondolj bele vérvételen,orvosnál,ügyintézésnél stb!Ha telefonál valahova pl időpontért tuti kiröhögik mert azt hiszik viccel.És szerinted ha orvos vagy ügyvéd lesz belőle mennyire lesz tekintélye egy ilyen névvel:megyek a Szürke Farkas doktor úrhoz,az ügyvédem Szürke Farkas!Ne tolj ki a saját gyerekeddel,gondolj a felnőtt korára is!Csúfolásnak pl farki,farkinca,farok,farek!És még valami amit tarts szem előtt a gyerekek a leggonoszabbak a világon,mármint ami az egymás csúfolását illeti!
2014. jan. 5. 13:29
47/57 anonim válasza:
Én is arra gondoltam, hogy dupla vezetéknévvel, pl Szürke-Kovács Farkas nem is hangzik olyan rosszul.
Köztes keresztnév? Ha mindenféleképpen ragaszkodsz hozzá, akkor az inkább valami egyszerű, elfogadott név legyen. Szürke Máté Farkas, Szürke Viktor Farkas
Esetleg farkas helyett különleges név: Ágoston, Bercel, Teodor, .....
2014. jan. 5. 13:31
48/57 anonim válasza:
Tetszik hogy a leendő szülők egy része nem gondol arra hogy mi lesz akkor a csemetéjükkel ha kikerül anyuci-apuci közvetlen közeléből. 3 éves korától bekerül a közösségbe, később érvényesülnie kell az iskolában, a tanulmányi/sport versenyeken és nem is szólva arról hogy nem tudni hogy milyen szakmát választ majd. Szürke Farkas nevű üzletember? Kiröhögik. Szürke Farkas nevű tanár? Nem veszik komolyan. Szürke Farkas mint rendőr? Elképzelhetetlen.
Azok a szülők akik nevetséges nevet adnak a gyereküknek a nagyzolási mániájuk miatt csak magukra gondolnak. Szánom őket.
2014. jan. 5. 13:38
49/57 A kérdező kommentje:
A gyerekek BÁRKIT, a legegyszerűbb, legátlagosabb nevű társukat is csúfolhatják, ha okot ad rá. Megtalálják a módját. Abban lehet valami, hogy egyeseknek vicces, nevetséges, de szerintem nem csúfolódásra ad okot. Ha úgy viselkedik, hogy kivívja, hogy csúfolják, akkor akár ez a neve, akár nem, csúfolni fogják. Egyébként meg nem.
2014. jan. 5. 13:44
50/57 anonim válasza:
Én is így gondolom. Ha csúfolni akarják, akkor fogják is, függetlenül attól, hogy Kovács Máté vagy Szürke Farkas. Csúfolják a haja, a szemüvege, a fogsora, a görbe lába, a kövérsége, a soványsága, .... bármi miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!