Szürke Farkas név hogy tetszik nektek?
Szürke - vezetéknév
Farkas - keresztnév
Béna, ez olyan, mint a cserepes virág és társai.
Nem kell hülyét csinálni a gyerekből. Azért mert neked tetszik, nem biztos, hogy neki is fog.
Ez egy vicces, nevetséges név, ami felnőtt korában nem lesz túl előnyös, pl. ha bemutatkozik egy állásinterjún.
Havasi Gyopár, Erdei Manó, ..-ezek a nevek nekem soha nem jöttek be. Én azt hittem a Farkas csak családnév. Egyszer egyik ismerősöm egy lánynak mutatott be: Farkas Piroskának hívták...na ez már morbid.
Változtasd meg a te nevedet valami ilyesmire, majd meglátod milyen arcot vágnak rá az emberek. Marha vicces lehet így bemutatkozni. És miért akarsz neki Farkas nevet adni? Tekintélyt, félelmet akarsz kelteni az emberekben? Legalább adj neki egy 2. normális nevet, hogy esetleg legyen esélye normálisan élni.
Farkas név nekem nagyon tetszik, de nem együtt a Szürkével, mert így ez olyan mint egy idétlen indiánnév.
De mittomén mondjuk Kovács Farkas vagy Horváth Farkas, az teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!