Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szürke Farkas név hogy tetszik...

Szürke Farkas név hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Szürke - vezetéknév

Farkas - keresztnév

2014. jan. 5. 12:23
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%
gáz
2014. jan. 5. 12:39
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék neki még egy keresztnevet: Maugli :-DDD
2014. jan. 5. 12:40
 13/57 A kérdező kommentje:
Farkas névről elsősorban az állatra asszociálnak az emberek,vagy csak én? Mivel tudnák csúfolni? Csak arra tudok gondolni esetleg, hogy indián :) én ha fiú lennék, örültem volna egy különleges névnek, amit az emberek megjegyeznek, es nem egy milliomodik Kovács János esetleg. (ezer bocsánat Kovács Jánosoktól!)
2014. jan. 5. 12:42
 14/57 anonim ***** válasza:
85%

Béna, ez olyan, mint a cserepes virág és társai.

Nem kell hülyét csinálni a gyerekből. Azért mert neked tetszik, nem biztos, hogy neki is fog.

Ez egy vicces, nevetséges név, ami felnőtt korában nem lesz túl előnyös, pl. ha bemutatkozik egy állásinterjún.

2014. jan. 5. 12:44
 15/57 anonim válasza:
37%
Nekem bejön, valóban különleges.
2014. jan. 5. 12:44
 16/57 A kérdező kommentje:
A Farkas egy ősi magyar név, hogy a kisegér, vagy az elefánt az lenne arról nem tudok, azért :)
2014. jan. 5. 12:45
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
A Farkassal, mint keresztnévvel nincs semmi baj, ha nem ilyen vezetéknév párosulna hozzá.
2014. jan. 5. 12:50
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ősi magyar név, iszonyat gagyi és hiába különleges, mindenki röhögni fog rajta, ha bemutatkozik és elgondolkodnak majd, hogy milyen idióta szülei lehetnek.
2014. jan. 5. 12:50
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

Havasi Gyopár, Erdei Manó, ..-ezek a nevek nekem soha nem jöttek be. Én azt hittem a Farkas csak családnév. Egyszer egyik ismerősöm egy lánynak mutatott be: Farkas Piroskának hívták...na ez már morbid.

Változtasd meg a te nevedet valami ilyesmire, majd meglátod milyen arcot vágnak rá az emberek. Marha vicces lehet így bemutatkozni. És miért akarsz neki Farkas nevet adni? Tekintélyt, félelmet akarsz kelteni az emberekben? Legalább adj neki egy 2. normális nevet, hogy esetleg legyen esélye normálisan élni.

2014. jan. 5. 12:53
 20/57 anonim ***** válasza:
85%

Farkas név nekem nagyon tetszik, de nem együtt a Szürkével, mert így ez olyan mint egy idétlen indiánnév.

De mittomén mondjuk Kovács Farkas vagy Horváth Farkas, az teljesen oké.

2014. jan. 5. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!