Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szürke Farkas név hogy tetszik...

Szürke Farkas név hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Szürke - vezetéknév

Farkas - keresztnév

2014. jan. 5. 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Katasztrófa........mint valami mesekönyvből az indián neve! Ezzel a névvel nehéz érvényesülni a való világban
2014. jan. 5. 13:03
 32/57 A kérdező kommentje:
Írjátok, hogy csúfolnák, stb. Kérlek akkor írjátok le, hogy csúfolnátok, mert az esetleges indiánozáson kívül semmi nem jut eszembe. Komolyan érdekelne! :) Esetleg egy 3. név beiktatásával? Szürke Keve Farkas mondjuk?
2014. jan. 5. 13:08
 33/57 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon tetszik a Farkas név, de a szürke vezetéknévhez én sem adnám.

A felsoroltak közül a Csongor és a Keve szép, A Csanád elmegy, Kornél nekem nem tetszik.

Különleges, magyar nevet szeretnétek?

2014. jan. 5. 13:10
 34/57 anonim ***** válasza:
80%
Hát például, hogy akkor apukád a Nagy Medve? Meg ilyenek.. Vagy neked indiánok az őseid?
2014. jan. 5. 13:10
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
3. név közbe iktatásával jó lenne, de nagyon el kell találni, mi illik közéjük. Keve nem.
2014. jan. 5. 13:11
 36/57 anonim ***** válasza:

Nézd meg az utóbbi néhány év leggyakoribb neveit. A Csanád, és a Kornél a leggyakrabban használt fiú nevek közt vannak. Ha nem akarsz gyakori nevet akkor ezt előtte nézd meg: [link]

Semmi baj azzal, hogy egy név gyakori, ha szép.

Mellesleg én Flóra vagyok és soha senki nem csúfolt emiatt. Valószínűleg egyéniség függő:)

2014. jan. 5. 13:13
 37/57 anonim ***** válasza:
A Keve szerintem sem. De lehetne találni valamit közé, az biztos.
2014. jan. 5. 13:14
 38/57 anonim ***** válasza:
Persze benne van. De a Flóra gúnyolására inkább csak akkor asszociálnak ha úgy viselkedik, vagy valamiért más, mint a többi. De erre a két névről egybe sajnos alapból asszociálnak, még viselkednie se kell máshogy hozzá :(
2014. jan. 5. 13:16
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz közé egy odaillő nevet (ne a Keve legyen az), akkor tűrhető. Önmagában a Farkas név ezzel a vezetéknévvel bocsi, de szörnyű.
2014. jan. 5. 13:16
 40/57 A kérdező kommentje:
nem feltétel, hogy magyar legyen, de jó lenne, és igen különlegesebbet, semmiképp sem Ádám, Bence stb. Pedig ezek a nevek nekem tetszenek, de ezeknél valami külöünlegesebbet. Mit ajánlanátok köztes névnek ami illik a Szürke Farkas közé és kicsit különlegesebb hangzatú?
2014. jan. 5. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!