Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szürke Farkas név hogy tetszik...

Szürke Farkas név hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Szürke - vezetéknév

Farkas - keresztnév

2014. jan. 5. 12:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy Soha Nefelejcset, minden bemutatkozásnál meghallgatta ugyanazt a sz*r poént. Ne tolj már ki a saját gyerekeddel.
2014. jan. 5. 12:54
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez tetszik, add ezt. De én sem adnám a gyereknek. Választanék egy szép különleges igazi magyar keresztnevet. De nem csinálnék belőle semmiképpen sem vicc tárgyát. Én elhiszem, hogy neked ez tetszik, meg különleges. De gúnyolni és csúfolni fogják később. Itt van például a Flóra név.. alapvetően ez is egy szép név, de amikor belegondoltam, hogy hüvelyflórának meg bélflórának is csúfolhatják majd, kicsit elgondolkoztam, hogy tényleg ezt adjam majd a gyerekemnek? Hiába jó dolog a hüvelyflóra és bélflóra mind a kettőnek "jó ismertetőjegyei vannak".. de akkor is -.- Nem akarok kellemetlen perceket szerezni neki, főleg ha esetleg visszahúzódó lesz vagy más miatt is piszkálnák még én is tegyek rá egy lapáttal? Isten őrizz. :/
 23/57 A kérdező kommentje:
Igen elsősorban a párosításról alkotott véleményekre vagyok kíváncsi, mert alapból a Farkas keresztnév szerintem semmilyen kivetnivalót nem hagy maga után, persze ízlések és pofonok. Kedves akárki, aki szerint ultra gagyi a Farkas név, kíváncsi vagyok a te keresztnevedre, örülnék, ha elárulnád!
 24/57 anonim ***** válasza:
75%
a Farkas szerintem jó, de ehhez a vezetéknévhez nem adnám
2014. jan. 5. 12:58
 25/57 anonim ***** válasza:
44%
Én is ezt gondolom. Alapvetően szép név. Nincs is evvel semmi baj, de így együtt a kettő elgondolkodtató mindenképp. Talán még ha találnátok hozzá egy középső nevet, ami nem egyből arra asszociál, hogy indián vagy ilyesmi, akkor szerintem lenne esély még neki adni ezt a nevet. De hogy becéznétek amúgy?
2014. jan. 5. 13:00
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
A Farkas szép név, nekem tetszik, DE a Szürke vezetéknévvel párosítva szörnyű és nevetséges! Őszintén szólva először azt hittem, valami indián név, aztán megértettem és jót röhögtem. Ez menne minden bemutatkozásnál, kiröhögnék. Kérlek, ne keserítsd meg a gyerek életét.
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyermek sehol nem fogják komolyan venni!! Most gondolj bele mennyit fogják majd szekálni ezt szeretnéd?? Van még annyi szép név. A.
 28/57 A kérdező kommentje:

Természetesen nem akarok tekintélyt és félelmet kelteni az emberekben, azt a viselkedéssel lehet elérni első sorban. Szimplán tetszik a Farkas név, a keresztnév pedig adott. Tetszenek még a Csongor, Kornél,

Csanád, Keve nevek is, semmiképp sem szeretném egy agyonhasznált, minden második gyereket ùgy hívnak keresztnévvel illetni a fiamat.

2014. jan. 5. 13:01
 29/57 A kérdező kommentje:
A vezetéknév adott *
2014. jan. 5. 13:02
 30/57 anonim ***** válasza:
Azok közül amit leírtál nekem tetszik pl. az első három név. Ha semmiképpen sem szeretnél, hagyományos, megszokott nevet adni. A 3 közül nekem a Kornél tetszik a legjobban.
2014. jan. 5. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!