Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik Nektek, ha egy lánynak szürke a szeme? Vagy ronda? Vagy mindegy a szemszin?
Figyelt kérdés
Főleg fiúk válaszát várom, de lányok is írhatnak! :) köszönöm2012. szept. 30. 21:34
1/13 Rainbowinthedark válasza:
teljesen mindegy milyen szemszíne van
2/13 anonim válasza:
erről mindenképpen kép kéne :)) Meg hozzá hajszínt tudni... De szerintem szép lehet.
F17
3/13 anonim válasza:
Szeressem a lányt, és akkor mind1 :)
4/13 A kérdező kommentje:
Sötét barna haj.
Képet most nem tudok mutatni, mert telorol netezem és innen elég nehéz linkelgetni..:)
2012. szept. 30. 21:37
5/13 anonim válasza:
Én imádom az olyan szemet. Van benne némi kék is, vagy teljesen szürke?:)
6/13 A kérdező kommentje:
Elég sokáig mondogattak, hogy kék a szemem, és nemrég kezdtek modogatni, hogy nem is kék. Valakik szerint szurkeskek, mások szerint szürke...
Közelről szurkenek tűnik, távolról meg kelnek
2012. szept. 30. 21:41
7/13 anonim válasza:
Nekem is szürkés-kék van, és változó. Néha kéknek néz ki, néha meg szürkének. :) Szerintem szép. Amúgy tényleg nem ez érdekli a fiúkat. Aki meg emiatt leszól az mehet a francba...:) L
8/13 Gyakori Ferenc válasza:
Nekem nem a szeme színe a fontos, hanem hogy hogyan néz rám. Szeressen. Onnantól kezdve felőlem vörösen is izzhat mint Voldemortnak.. :)
9/13 Gyakori Ferenc válasza:
Ja izéé, amugy meg érdekes szín a szürke, és ami érdekes, az nekem tetszik :)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!