Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság miért ennyire elítéle...

Manapság miért ennyire elítélendő, ha egy nő nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
Ha talál hozzá olyan párt, aki szintén nem szeretne, miért nevezik önzőnek őket, amiért nem vállalnak gyereket? Annyi ilyet hallok.
2013. dec. 26. 21:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem gáz szerintem, annyi baromnak van gyereke. Olyanoknak akiknek nem szabadna hogy legyen. A gyerekek csak szenvednek, és sérült felnőttek lesznek. Ne szülj, ne akarj, ha nem érzed belül hogy ez neked kell. Csak ártasz a gyereknek, azzal meg tönkretennél egy ártatlant. Nem kell szaporodni mindenáron.
2013. dec. 26. 21:59
 12/27 anonim ***** válasza:
37%

"nem szeretném ezt az életformát feladni"

Na emiatt nevezik őket önzőnek.

Egyébként a bolygó lehet hogy túlnépesedik, de az európai meg a magyar ki fog halni, ha így folytatjuk.

Ez egy olyan pontja, ami miatt nem csak "magán ügy", hanem társadalmi kérdés is.

De továbbra sem ítélek el senkit, inkább csak szomorúnak tartom ezt a hozzáállást.

Azt viszont jónak tartom, hogy legalább őszinte vagy!

2013. dec. 26. 22:02
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy hal ki a magyar, ki mondta hogy 10 millió magyarnak kell lennie? Ugyan! Micsoda baromság. Elég a fele, úgyis egyre több a hülye. Azoknak is valószínű hogy degenerált a szülője, alkoholista, munkakerülő idióta.
2013. dec. 26. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:

Ezt nem én találtam ki, meg kell nézni a statisztikát...

Arról lehet vitatkozni, hogy ki mennyire "művelt, vagy okos, vagy jól szocializálódott", de ha bármely nemzetet megnézed, sehol nem az a jellemző, hogy mindenki "zseni". Egy átlag van, és abban a magyarok még mindig jónak számítanak.

2013. dec. 26. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:

A fenét, a cigányok gyártják a gyereket, szegény gyerek meg nyomorban, tudatlanságban nő fel. Felnőttként egy zombi lesz, mert nem lehet elszakítani a csöves szüleitől. Lehúzzák az egész magyar népet a szintjükre.

Pont az a baj, hogy a hülyék szaporodnak. A házasságok fele tönkremegy, a gyerekek is ugyanúgy. Meg lehet nézni milyenek a mai tizenévesek, tiszta tudatlan egoista hülye banda. Nem érdekli őket semmi.

2013. dec. 26. 22:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Na de most akkor nem épp emiatt kellene (több) gyereket vállalniuk azoknak, akik nem "zombik"? :)

Ezért szomorú, hogy aki okos, intelligens és egzisztenciálisan is megteheti, nem vállal egyet sem, vagy épp egyet, vagy kettőt, ami még mindig kevés a népességnövekedéshez...

De természetesen még mindig jobb az egy vagy a kettő, mint a nulla!

2013. dec. 26. 22:19
 17/27 anonim ***** válasza:
43%
Szegeny! :-) Igazad van, hosszu ido az meg. Gondolj arra, hogy akkor majd engem es a tobbi gyerekes anyukat nevezik onzonek, amiert szultunk x gyereket es emiatt egyre kevesebb az elelem, egyre elhatalmasodnak a tarsadalmi kulonbsegek, stbstb. Na meg nezd meg hogy milyen pontozast kapott a korabbi valaszom, amiben vigasztalni probaltalak. Ilyen emberek koze, ilyen vilagba szannad a gyermeket, akit aldozatok, lemondasok es a tarsadalom unszolasara vallaltal? Ha nem erzed azt szived melyerol, hogy marpedig te keptelen vagy gyermek nelkul elni, akkor ne vallalj gyermeket es ne torodj azokkal, akik keptelenek mas erzeseit, velemenyet elfogadni.
2013. dec. 26. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Az okos - értelmes gyerekek úgysem maradnak ebben az országban. Csak nem képzeled hogy egy intelligens ember beülteti a cigók közé a gyerekét? Meg hogy ezt a mentalitást vegye át a gyerek, amit itt terjesztenek. A normális nem akar degenerált konzumzombit nevelni a gyerekéből.
2013. dec. 26. 22:23
 19/27 anonim ***** válasza:
34%
Ugyan hany ilyen kerdes lesz meg? Nem unjatok meg? Mar majdnem minden nap van egy ilyen kerdes!!
2013. dec. 26. 22:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy másokat miért zavar, ha valaki nem akar gyereket. Mindenkinek szíve joga olyan életet élni,amiben boldognak érzi magát. Nekem 3 gyerekem van, én meg azt hallgatom,amióta kiderült, hogy jön a 3., hogy milyen nagyon bátor vagyok meg, hogy jajj,de nehéz lesz és így tovább. Szóval az embereknek nem lehet megfeleleni, ne is akarj! :)
2013. dec. 27. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!