Más is vitte bőven 3éves kora után oviba a gyereket? Miért elítélendő, ha valaki otthon van a kistesóval és a másik gyereke is otthon van velük?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 09:23
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem elítélendő. Az én lányom 4 évesen ment oviba, és nem azért mert volt kistesó, egyszerűen így jött ki, ma már iskolás, és soha nem volt semmilyen beilleszkedési problémája, nagyon jól elvan a többiekkel.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a válasz nagyon bíztató!!!!!!!!!!!
2012. márc. 14. 09:25
3/12 anonim válasza:
Én egyetlen évet voltam oviban (a kötelezőt), mert anyu főállású anya volt, és így otthon maradhattam. Semmiféle hátrányom nem lett belőle.
4/12 anonim válasza:
Én is 1 évet jártam oviba, soha semmi htárányom nem volt belőle. Lehet, hogy én sem vinném a kislányomat 3 évesen ha nem lenne mostmár muszáj.
5/12 A kérdező kommentje:
2014. szeptembertől muszáj...
2012. márc. 14. 10:01
6/12 anonim válasza:
Nekem 3 éves a lányom. Ha tehetném még 1 évet itthon lenne vele. Nincs munkám, munkahely keresőben vagyok, így most még be tudom szoktatni, mert nem kapta munkát, ezért megy most. 3 évet töltötte a hónapban. De 4 évnél tovább egyébként nem hagynám itthon, vinném, mert akkor már elég nagy, kell neki a társaság, plusz az immunrendszere is szokja mire iskolás lesz.
7/12 anonim válasza:
Nekem egyetlen hátrányom lett belőle, hogy csak egy évet jártam oviba. Sose voltam bárányhimlős, felnőttként necces lesz elkapni.
8/12 anonim válasza:
Elítélendő? Itt a kerületünkben hely sincs, így a 3 évest fel sem vették, ha akartam volna sem.
4 évesen megy oviba.
Én most, hogy már elmúlt 3 éves, már látom, hogy vágyik gyerektársaságra, nem tudok annyi figyelmet szánni rá, mint amikor egyedül volt. Én ezért fél napra vinném, mert látom, hogy neki lenne szüksége rá.
Nekem inkább azokról van meg a véleményem, akik a nagyszülőkre bízzák a nevelést, mert nem bírnak több gyerekkel. Megszületik a pici és a nagyot rásózzák a nagyszülőre, mert anyuka képtelen megbirkózni a feladattal.
9/12 anonim válasza:
Nem elítélendő.Mindenki látja,hogy a gyerekének milyen igényei vannak.Nekem a fiam 25 hónaposan kezdte a bölcsit, mert vissza kellett mennem melózni.De ha nem kellett volna muszályból visszamennem dolgozni,akkor is bölcsibe adtam volna.Csak előnyére vált a bölcsi.Imádja nagyon és én is szeretem.Szeptembertől megyünk oviba.
10/12 anonim válasza:
Jujj, engem is mindig megszóltak. Főleg, hogy 3 évesen 4nek nézett ki a lányom, mert magas. Ő 4 évesen kezdte az ovit. Beírattam 3 évesen is, de nem bántam, hogy nem vették fel. Szeptemberben kezdte az ovit, szereti és gond nélkül ment a beszoktatás is. Megérett rá. Közben megszületett a 2. kishuga is. Két kicsivel itthon vagyok, a nagy ovis, de pénteken csak félnapos. Nekünk jó volt így, próbáltam nem foglalkozni vele, mikor kérdezték, hogy miért nem jár oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!