Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy indult be a szülésetek?...

Hogy indult be a szülésetek? Otthon? Vagy vmi másik helyen? Mi volt az a bizti jel amiböl tudtad hogy menni kell? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
37hetet töltöm most és már naon aggodom hogy mikor mehetek.Elég sokat fent vok éjszaka:(mindenkinek ennyire fájt már ott lent ennyi idösen?mert nekem fáj naon:(Köszi a válaszokat!
2009. okt. 28. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az normális, hogy fáj ott lent.

Én 38 hétre szültem, már bent feküdtem a kórházba majdnem 1 hete, mert magas volt a vérnyomásom. Éjjel fél 1-kor felébredtem, hogy pisilni kell mennem, és amikor felálltam, elfolyt a magzatvizem. Fél órára rá kezdődtek a fájások 7 percesekkel, hajnal 3-ra 2 percesek voltak. 8-tól 1 percesek, 11:16-kor bujt ki.

Sok szerencsét.

2009. okt. 28. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam a kiírás utáni napon indult be a szülés úgy,hogy arra ébredtem hogy folyik a magzatvíz!

12 óra múlva megvolt a fiam már lassan 10 hónapos lesz.

Könnyű szülést és ne izgulj észre fogod venni hogy ez már szülés lesz!

2009. okt. 28. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Kórházba mentünk rutin vizsgálatra, ott mondta a doki hogy beindulni látszik a szülés,utána el is kezdődtek a fájások ott is fogott, ez du 4kor volt, éjjel 1re meglett a fiam. Burokrepesztés+oxitocin.
2009. okt. 28. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Otthon, hajnalban elfolyt a magzatvíz. Nem volt kérdés, hogy azonnal irány a kórház.

Nekem is fájt, ahogy a kisfiam már a végefelé feszített odalenn. Ahogy a dokim mondta: ez ezzel jár.

2009. okt. 28. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:
5%

Írhatnál úgy , mint egy anya, és nem mint egy kamasz...

vok...naon...

Nekem itthon indult, egy órás fájásokkal, a harmadiknál már sejtettem, hogy ebből lesz valami...

Azátn jöttek a 20 percesek, majd a 7-8 percesek, ekkor betelefonáltam, hogy menjek-e vagy ne. Azt mondták, még ne-a hangom alapján nem szülök még- és mentem időre NSTre- de onnan tudtam, hogy már nem jövök haza egyben.

2009. okt. 28. 13:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:)Remélem könnyü és gyors szülésem lesz:)Elsö baba,ezért is izgulok/félek/ennyire:)
2009. okt. 28. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:

3 nappal a kiírt előtt, itthon indult be a szülésem. Akkor már 1 hete erős jóslófájásaim voltak, éjjelente már nyugtalanul aludtam, alig bírtam megfordulni, fájt a medencecsontom, előtte 2 nappal már azt hittem megyünk szülni, de aztán a meleg fürdő hatására elmúlt a fájás. Akkor reggel 5-kor ébredtem, hogy már megint fáj mindenem. A napot takarítással, sütéssel, főzéssel töltöttem. Délben szóltam a páromnak, hogy ne túlórázzon aznap, mert szerintem menni fogunk este szülni :-)

Magzatburok nem repedt meg, viszont egyre rendszeresebbek voltak a fájások, sütikészítés közben meg-meg kellett állnom, ill. támaszkodnom az asztalra :-)

Este 7-re lettek csak 5 perces fájásaim. Fél 9-re beértünk a kórházba, ott megrepesztették a magzatburkot és éjfél után 50 perccel megszületett a kicsi lányunk.

Fájdalomcsillapító nélkül, homeopátiás szerekkel szültem.

Ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Sok szerencsét és könnyű szülést!

2009. okt. 28. 13:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kivánságokat:)Remélem igazatok lesz és minden rendben lesz és gyorsan velünk lesz majd a kislányom:)Boldog babázást kivánok:)
2009. okt. 28. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:

13:13-nak: nem is értem miért kell kötekedni!!!!

kérdezőnek: Én is 37terhes vagyok, s már nagyon izgulok! :) Olyan kíváncsi vagyok már az én kis babómra!

Nekem a derekam fáj nagyon....alig bírok felkelni az ágyból, pedig aztán sokat kell pisilni járnom!

Könnyű szülést kívánok Neked!

2009. okt. 28. 19:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak!Köszi és nagyon ari vagy:)énis rengeteget felkelek pisilni meg a derekam is fáj:(de ezt a kis idöt már kibirjuk vhogy:)Boldog babavárást:)
2009. okt. 29. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!