Hogy indult be a szülésetek? Otthon? Vagy vmi másik helyen? Mi volt az a bizti jel amiböl tudtad hogy menni kell? Bövebben lent!
Az normális, hogy fáj ott lent.
Én 38 hétre szültem, már bent feküdtem a kórházba majdnem 1 hete, mert magas volt a vérnyomásom. Éjjel fél 1-kor felébredtem, hogy pisilni kell mennem, és amikor felálltam, elfolyt a magzatvizem. Fél órára rá kezdődtek a fájások 7 percesekkel, hajnal 3-ra 2 percesek voltak. 8-tól 1 percesek, 11:16-kor bujt ki.
Sok szerencsét.
Szia! Nálam a kiírás utáni napon indult be a szülés úgy,hogy arra ébredtem hogy folyik a magzatvíz!
12 óra múlva megvolt a fiam már lassan 10 hónapos lesz.
Könnyű szülést és ne izgulj észre fogod venni hogy ez már szülés lesz!
Otthon, hajnalban elfolyt a magzatvíz. Nem volt kérdés, hogy azonnal irány a kórház.
Nekem is fájt, ahogy a kisfiam már a végefelé feszített odalenn. Ahogy a dokim mondta: ez ezzel jár.
Írhatnál úgy , mint egy anya, és nem mint egy kamasz...
vok...naon...
Nekem itthon indult, egy órás fájásokkal, a harmadiknál már sejtettem, hogy ebből lesz valami...
Azátn jöttek a 20 percesek, majd a 7-8 percesek, ekkor betelefonáltam, hogy menjek-e vagy ne. Azt mondták, még ne-a hangom alapján nem szülök még- és mentem időre NSTre- de onnan tudtam, hogy már nem jövök haza egyben.
3 nappal a kiírt előtt, itthon indult be a szülésem. Akkor már 1 hete erős jóslófájásaim voltak, éjjelente már nyugtalanul aludtam, alig bírtam megfordulni, fájt a medencecsontom, előtte 2 nappal már azt hittem megyünk szülni, de aztán a meleg fürdő hatására elmúlt a fájás. Akkor reggel 5-kor ébredtem, hogy már megint fáj mindenem. A napot takarítással, sütéssel, főzéssel töltöttem. Délben szóltam a páromnak, hogy ne túlórázzon aznap, mert szerintem menni fogunk este szülni :-)
Magzatburok nem repedt meg, viszont egyre rendszeresebbek voltak a fájások, sütikészítés közben meg-meg kellett állnom, ill. támaszkodnom az asztalra :-)
Este 7-re lettek csak 5 perces fájásaim. Fél 9-re beértünk a kórházba, ott megrepesztették a magzatburkot és éjfél után 50 perccel megszületett a kicsi lányunk.
Fájdalomcsillapító nélkül, homeopátiás szerekkel szültem.
Ne aggódj, minden rendben lesz!!!
Sok szerencsét és könnyű szülést!
13:13-nak: nem is értem miért kell kötekedni!!!!
kérdezőnek: Én is 37terhes vagyok, s már nagyon izgulok! :) Olyan kíváncsi vagyok már az én kis babómra!
Nekem a derekam fáj nagyon....alig bírok felkelni az ágyból, pedig aztán sokat kell pisilni járnom!
Könnyű szülést kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!