Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy indult be a szülésetek?...

Hogy indult be a szülésetek? Otthon? Vagy vmi másik helyen? Mi volt az a bizti jel amiböl tudtad hogy menni kell? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
37hetet töltöm most és már naon aggodom hogy mikor mehetek.Elég sokat fent vok éjszaka:(mindenkinek ennyire fájt már ott lent ennyi idösen?mert nekem fáj naon:(Köszi a válaszokat!
2009. okt. 28. 11:17
1 2
 11/12 Adri baba ***** válasza:

Nekem hajnal 4 kor kezdődöt olyan 20 percenként jöttek a fájások aztán 10 majd 5..

mire beértem a kórházba 2-3 percesek voltak(délelőtt 11:30)

majd burokrepesztés,oxitocin és 13:15kor megvolt a baba!

2009. okt. 29. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem kiírás után 2 nappal szombati napon délután 1-kor vérzéssel indult meg a szülés. Mivel egész terhességem alatt semmi gondom, még egy jóslóm sem volt, a vérzésből már sejtettem,hogy itt a nagy nap. A kórházban csináltak egy ctg-t, amire 10-est kaptam, hazaküldtek, hogy 3cm-es méhszájjal első baba 2 nap...

Ez volt délután 4-kor. Este kilenckor hívtuk a mentőt, mert akkor már elég durván fájt a derekam (végig a derekam fájt, a hasam nem, csak a fájásoknál kemény lett), fél 10-kor burok repesztés, itt már 7cm-re voltam kitágulva. Közölte a szülésznő, hogy fél 11-kor megnézi a méhszájam, de 10-kor jöttek a tolófájások, és 10.25-re 4 nyomással kinnt volt a kisfiam. Semmi fájdalom csillapítót nem kaptam, mert nem lett volna már érdemes, addigra hatott volna, mire már megszültem. Mivel a baba extra gyorsan bújt ki, emiatt kívül vágtak, belül 3 helyen repedtem, de megérte a kisfiamért.

3hetes baba anyucija

2009. okt. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!