Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is vitte bőven 3éves kora...

Más is vitte bőven 3éves kora után oviba a gyereket? Miért elítélendő, ha valaki otthon van a kistesóval és a másik gyereke is otthon van velük?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 09:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: És tényleg nem bántad meg, jó volt neki otthon? :-)
2012. márc. 20. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is mindig kérdezik hogy ovis e a lányom, mikor megy? Kicsit már idegesít, hogy mindenkinek el kell mondani, és sokan nem értik miért, de itthon van és kész.

3 éves múlt novemberben.Kipróbáltuk az ovit, nem jött össze senkinek. Már úgy értem hogy neki sem tetszett, de az volt az utolsó csepp csak amiért nem ment. Falun lakunk, de itt nincs ovi, csak a szomszéd faluban, busz viszi őket reggel 7.40-kor indul.

1,Most 19 hónaposak az ikrefiaim, nincs kire hagynom őket, így őket is vinnem kéne, nehéz, főleg télen

2,Későn kelő a lányom, és nap közben nem alszik. 9-fél9 fele kel, de ha egy nap 7kor is kel, akkor sem alszik nappal, vagy ha mégis, akkor éjfél-1 óra mire elalszik. Még betegen is. :-( Nincs már szüksége nappali alvásra

3, A busz este 5kor hozza haza őket. Én itthon vagyok, akkor miért este 5kor érjen haza, nem is találkozunk vele, miért az ovi nevelje, ráadásul a 2 kicsi miatt az este amúgy is pörgős, nem csak vele töltenénk azt a 2-3 órát.....

4, Mivel nem eget rengetően fontos az ovi, nem is dobtam fel a buszra rögtön, próbáltuk a beszoktatást, de vittem, hoztam autóval, ikrekre addig a pár napig apa megoldotta hogy figyelt, de nem lehet hetekig

5,Délben mikor menni kéne érte, a két kicsi pont eszik és alszik, most hogyan cipeljem őket, ráadásul akkor még nem is mentek, ikerkocsi az autóba, két gyerek szintén, ott ki minden, persze be nem férünk az ajtón, ha kint hagyom őket ott üvöltenek, ha behozom.......

6, Ha úgy viszem és hozom akkor minimum 10e egy hónapba csak a gázolaj, hát inkább rájuk költöm

7,gyereknek se tetszett a dolog,

Nem tudom ősszel mi lesz, talán megpróbáljuk megint, de az is lehet, hogy egyszerre megy a 3 gyerek,mikor a kicsik 3évesek lesznek. Még akkor is 2 évet fog járni a lányzó oviba, mert évvesztes ugye.

Ha valakinek nem tetszik, mehet a sunyiba.

Ha itt lenne a faluban az ovi, könnyebb lenne, mert vihetném mikor felkel, nem kéne felpakolni, a kicsiket is csak egyszer kéne a kocsiba tenni, délben is talán el tudnánk érte menni, max talán elhoznánk az ebédet, de így.....NEM!

2012. márc. 21. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!