Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem volt szemétség...

Szerintetek nem volt szemétség Hódi Pamelától (Édes élet), hogy kilövette a kislánya fülét?

Figyelt kérdés
Úgy sírt szerencsétlen, nagyon megsajnáltam.
2013. dec. 18. 18:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként is, hogy néz ki egy kislány fülbevaló nélkül??? "

Na ezt a mondatot leírni elég nagy ostobaság volt. Ez tipikusan ízlés dolga. Szerintem például nagyon visszataszítóan néz ki egy baba fülbevalóval, vagy akármilyen más ékszerrel. Nekem nagyon nem tetszik. Neked meg az nem tetszik, ha nincsen kidekorálva egy újszülött. Ízlések és pofonok.

2013. dec. 20. 20:51
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát 29, szerintem meg kimondottan ronda egy kisbaba fülbevalóval. Úgyhogy ne okoskodj!
2013. dec. 20. 21:03
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Hát 32, szerintem meg kifejezetten szép agy kisbaba fülbevalóval,úgyhogy ne okoskodj!!
2013. dec. 20. 22:52
 34/39 anonim ***** válasza:
Uhh... a 2 éves kisfiam ennél jobb érvekkel tud vitatkozni :D
2013. dec. 21. 00:09
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom, hogy szerinted szép, de szerintem, meg sok más ember szerint meg kimondottan ronda, szóval ne jelents ki olyat, hogy milyen már, ha egy csecsemőnek nincs a fülében fülbevaló...
2013. dec. 21. 10:33
 36/39 anonim ***** válasza:
Hát 29, az én lányomon fülbevaló nélkül is látszik, hogy lány. Sőt, csecsemőnek is látszott.
2013. dec. 21. 12:15
 37/39 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak sem kellett fülbevaló ahhoz, hogy mindenki körbedícsérje :-)

Szerintem csak az anyuka lelkivilágának kell, meg hát régen tűvel szúrták, mennyivel jobb, hogy most már lövik...

Annak a szegény babának édesmindegy, ígyis-úgyis le kell fogni...

2013. dec. 21. 15:01
 38/39 anonim ***** válasza:
Most minden az-én-gyerekem-2-naposan-is-gyönyörű-volt anyuka le fog pontozni, de minden csecsemő olyan mint egy ronda kismajom. Addig felesleges neki fülbevaló, amíg nem lesz valami formája. Ha elmúlt fél éves, már érdemes neki belövetni, úgy már aranyosak.
2013. dec. 21. 15:12
 39/39 anonim ***** válasza:

Amikor én születtem még a forró tűvel való szúrás volt a divat a kórházban, Anyukám azt nem akarta nekem. Pár hónaposan elvitt a kozmetikusához, mert ő már tudott géppel lőni, szép fülbevalói voltak. Állítólag az elsőnél nem sírtam, csak megijedtem a csattanó hangtól, a másodiknál is amiatt hisztiztem, de miután kész lettünk örültem magamnak.

Kamasz és felnőtt fejjel is lövettem fülbevalót, sőt piercingem is van, így én is azt mondom, csak az adott pillanatban kellemetlen, és nézni sokkal rosszabb,, mint "elszenvedni", a kattanás a legrosszabb, nem a szúrás.

Én is simán belövetném a kislányomnak még babakorában. Így legalább biztosan látszik, hogy lány :D

Igazából probléma sincs vele, a mai fülbevalók már mind antiallergének, nem igényel sok ápolást.

2013. dec. 22. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!