Szerintetek nem volt szemétség Hódi Pamelától (Édes élet), hogy kilövette a kislánya fülét?
Figyelt kérdés
Úgy sírt szerencsétlen, nagyon megsajnáltam.2013. dec. 18. 18:40
21/39 anonim válasza:
Ha ettől valaki szemét, akkor elég sok anya követ el ilyen "szemétséget". Ettől függetlenül sajnáltam én is a kislányt.
22/39 anonim válasza:
Valakik megint nagyon érdekesen kezdtek pontozni...mint mindig hasonló kérdéseknél. Ha nem a csordához tartozol, keményen lepontoznak. Legyen, biztos csak itt és ebben tudják kiélni magukat:-)
23/39 anonim válasza:
Nem volt szemétség. Nekem is van két lányom, az egyiknek hat hónaposan, a másiknak egy évesen lett fülbevalója. Ők is sírtak, de szerintem kb. egy percig. Nekem anno, 38 évvel ezelőtt tűvel szúrta ki a fülemet a szomszéd nő, semmi gondom nem lett. Ám milyen érdekes az élet, gyermekkorom lezárultával nincs fülbevalóm, és a két lányomnak sem. Mindegyiknek elveszett az óvodában vagy más helyen, volt, hogy megtalálták, aztán egyszer csak nem.Az egyiknek hiányzik, ő fog is kapni jövőre, a nagynak nem hiányzik, ő 14 éves. A lyuk a fülükben megvan, nagy ritkán tesznek bele bizsut.
24/39 anonim válasza:
Én nem láttam a műsort, de ha jól mesélték, akkor a férfi tudta nélkül hívta a nő fülbevalós? Mert, ha igen, akkor már az is szemétség, hogy egyedüi döntés volt. Ez nem EGY család?
25/39 anonim válasza:
Neki az a fontos hogy legyen a lányának fülbevalója neked meg nem.én is kilövettem az akkor 5 hós lányom fülét.nagyon sírt meg is szakadt a szívem de 3 percig tartott.mit kell azzal foglalkozni hogy mit csinál a másik és hogy szemét-e?akkor azokra az anyukákra is lehetne azt mondani hogy szemétség amit csinálnak akik nem lövetik ki a gyerekük fülét.Pamelával kapcsolatban meg tényleg nagy szemétség hogy a Krisztián tudta nélkül hìvta ki a csajt,de az nem szemétség hogy a Krisztián síelt míg a Pamela a kórházban volt meg elmondása szerint a szilveszterkor is 1-2 hétre külföldre megy.DE!ez az ő dolguk ,hogy hogy ítèlik meg egymást mint ahogy a füllyukasztás is
26/39 anonim válasza:
Ez csak egy pillanatra fáj,kb. mint egy szuri.Amúgy azért jobb ilyenkor,mert még nem tudja buzergálni.Mi például későn csináltuk,ki is kellett venni neki,nagyon megbántam,h nem ilyen picinek kapta.Most szeretne már,de fél tőle,úgyhogy kénytelen kivárni,amíg elég bátor nem lesz:) AZÉRT NEM LESZ TŐLE SENKI BABÁJA LELKI SÉRÜLT,MERT KISZÚRJÁK A FÜLÉT!
27/39 anonim válasza:
szerintem az a szemétség ha vallási (vagy bármi ás okból) megcsonkítják a lányokat...
28/39 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk lányok, anyukánk pár hónapos korunkban kilyukasztatta mindannyiunk fülét. Én örülök neki, ha lányom lesz, neki is ki fogom lyukasztani pici korában, az biztos. Ha visszanézem a kiskori fényképeinket, mindig megállapítom, hogy mennyire csinosak voltunk és jól állt az a fülbevaló nekünk. Ha meg később úgy dönt, hogy nem akar hordani, akkor meg nem hord és kész, majd benő a luk. Szerintem felesleges ebből is ekkora hisztit csinálni. Nincsen cukorból az a gyerek, enynit kibír, aztán el is felejti.
29/39 anonim válasza:
Szerintem egy babának ki KELL lövetni a fülét. Ha nem akar, akkor nem hord később fülbevalót, de ha igen, akkor ne emlékezzen az esetleges fájdalomra. Egyébként is, hogy néz ki egy kislány fülbevaló nélkül??? :D Na ne nevettessetek. Az a biztos, ha van neki már a lehető legkorábban.
30/39 A kérdező kommentje:
Nem attól lesz szép egy kislány, hogy fülbevalója van....
2013. dec. 20. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!