Szerintetek nem volt szemétség Hódi Pamelától (Édes élet), hogy kilövette a kislánya fülét?
Ez egyáltalán nem fáj a babának. Csak maga a csattanás, meg hogy lefogják, meg hogy körbeállják, az egész körítéstől és hűhótól megijed. Látja az anyján is a gyerek, hogy feszült, ezért átveszi a feszültséget.
6 hetes volt a lányom mikor kilyukasztották a fülét. Az első lövésnél tiszta ideg voltam, erősen szorítottam magamhoz, lefogtuk, hogy be lehessen lőni. Óriási csattanás, majd óriási ordítás, a lányom sírt én is sírtam, kész káosz volt. Majd azt gondoltam ok, ez így nem lesz jó. Megnyugodtunk. A másik fülébe már úgy lőtték be, hogy csak szimplán feküdt az ölembe, énekeltem neki, mosolyogtam rá. Csattanás, pillanatra legörbült a szája majd vigyorgott tovább ahogy látta, hogy én is mosolygok és tovább énekelek. Úgyhogy nem fáj nekik az biztos.
Éppen láttam az édes életben azt a jelenetet, ott is lefogták a kislányt, az anyja meg ott sápítozott+ az apukával veszekedtek, úgyhogy nem csoda, hogy a kislány megijedt.
Attól hogy egy ember kicsi, még érez fájdalmat. A pici fül is pont úgy fáj mint a nagy, és még ráadásul azt sem érti miért bántják őt.
A nagyobb gyerek legalább tudja hogy miért történik a dolog.
Nem mondanám szemétségnek, inkább azt mondanám, hogy hatott rá a csordaszellem, mint az emberiség 90%-ára, úgyhogy nincs ebben semmi kirívó.
Ugyan nekem fiam van, de ha lányom lenne, akkor sem lövettem volna ki a fülét, csak ha már ő akarja. Fel nem tudom fogni, hogy miért kell felékszerezni egy újszülöttet, pláne ha ez fájdalommal jár. Én nem okoznék fájdalmat a saját gyerekemnek, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!