Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem volt szemétség...

Szerintetek nem volt szemétség Hódi Pamelától (Édes élet), hogy kilövette a kislánya fülét?

Figyelt kérdés
Úgy sírt szerencsétlen, nagyon megsajnáltam.
2013. dec. 18. 18:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
47%
miért lenne szemétség..? ez úgy hangzik mintha valami gaztettet követett volna el. a legtöbb anyuka féléves koráig kilövetteti. az enyémeknek 4-5 hónaposan csinálták meg.és nem bántam meg,kb fél percig sírt-aztán minden rendben volt. amúgy nem hallottam még olyat hogy egy kis lány X évesen panaszkodott volna,hogy miért van fülbevalója. viszont olyat már igen,hogy miért nincs neki. ahhoz viszont már bátortalan volt hogy kiszúrják neki..
2013. dec. 18. 20:22
 12/39 anonim ***** válasza:
27%
Én is sajnáltam, az én lányaimnak is majd akkor lesz ha Ők akarnak. De szerintem ugyanolyan lehet mint amikor oltást kapnak, szúráskor egy kis sírás és pár másodperc múlva már nem is emlékeznek rá.
2013. dec. 18. 21:03
 13/39 anonim ***** válasza:
49%

Ez egyáltalán nem fáj a babának. Csak maga a csattanás, meg hogy lefogják, meg hogy körbeállják, az egész körítéstől és hűhótól megijed. Látja az anyján is a gyerek, hogy feszült, ezért átveszi a feszültséget.

6 hetes volt a lányom mikor kilyukasztották a fülét. Az első lövésnél tiszta ideg voltam, erősen szorítottam magamhoz, lefogtuk, hogy be lehessen lőni. Óriási csattanás, majd óriási ordítás, a lányom sírt én is sírtam, kész káosz volt. Majd azt gondoltam ok, ez így nem lesz jó. Megnyugodtunk. A másik fülébe már úgy lőtték be, hogy csak szimplán feküdt az ölembe, énekeltem neki, mosolyogtam rá. Csattanás, pillanatra legörbült a szája majd vigyorgott tovább ahogy látta, hogy én is mosolygok és tovább énekelek. Úgyhogy nem fáj nekik az biztos.

Éppen láttam az édes életben azt a jelenetet, ott is lefogták a kislányt, az anyja meg ott sápítozott+ az apukával veszekedtek, úgyhogy nem csoda, hogy a kislány megijedt.

2013. dec. 18. 21:16
 14/39 anonim ***** válasza:
62%
Majd ha a gyerek szeretné a fülbevalót... Az jó ötlet. De minek keresztelik meg a csecsemőket a szülők? Miért nem várják meg, hogy a gyerek dönthessen???
2013. dec. 18. 22:46
 15/39 anonim ***** válasza:
Sokan mások is kilövetik a kislányuk fülét, ez nem egy kirívó eset. Nekem csak iskolás koromban lett, mikor én akartam, és nagyon örültem akkor neki, hogy milyen csini lett. A kislányom is akkor kap majd, ha maga kéri. Mindkét verziónak van előnye és hátránya is, ez nem egy kardinális kérdés azért. :)
2013. dec. 18. 22:59
 16/39 A kérdező kommentje:
A keresztelő senkinek nem fáj. Sok baba végigalussza. Szóval ez rossz példa volt.
2013. dec. 18. 23:01
 17/39 anonim ***** válasza:
51%

Attól hogy egy ember kicsi, még érez fájdalmat. A pici fül is pont úgy fáj mint a nagy, és még ráadásul azt sem érti miért bántják őt.

A nagyobb gyerek legalább tudja hogy miért történik a dolog.

2013. dec. 18. 23:06
 18/39 anonim ***** válasza:
54%
Tudom, hogy rossz példa, de nem a fájdalom miatt hoztam fel. Csak amiatt, hogy a gyereknek itt nincs választása, mert még pici.
2013. dec. 19. 00:14
 19/39 anonim ***** válasza:
37%
Szemétségnek nem mondanám, de hogy én nem csinálnám a saját gyerekemmel és ezt az egészet abszurdnak gondolom, az biztos.
2013. dec. 19. 03:41
 20/39 anonim ***** válasza:
57%

Nem mondanám szemétségnek, inkább azt mondanám, hogy hatott rá a csordaszellem, mint az emberiség 90%-ára, úgyhogy nincs ebben semmi kirívó.

Ugyan nekem fiam van, de ha lányom lenne, akkor sem lövettem volna ki a fülét, csak ha már ő akarja. Fel nem tudom fogni, hogy miért kell felékszerezni egy újszülöttet, pláne ha ez fájdalommal jár. Én nem okoznék fájdalmat a saját gyerekemnek, ha nem muszáj.

2013. dec. 19. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!