Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem volt szemétség...

Szerintetek nem volt szemétség Hódi Pamelától (Édes élet), hogy kilövette a kislánya fülét?

Figyelt kérdés
Úgy sírt szerencsétlen, nagyon megsajnáltam.
2013. dec. 18. 18:40
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
76%
Más anyuka is kilöveti a kisbabája fülét. Én nem lövetném, csak ha majd a gyerek akarja, de ettől nem lett rossz anya senki még.
2013. dec. 18. 18:42
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
én is kilövettem a lányom fülét... nem érzem magam szemétnek... (amúgy fogalmam sincs kiről beszélsz, de mindenkinek magánügye kilöveti-e a kislánya fülét vagy sem... )én a sajátomat is lövettem, tudom hogy csak egy pillanatra fáj.. inkább sírt a csattanó hang miatt mint a fájdalomtól...
2013. dec. 18. 18:43
 3/39 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Nekem már a kórházban kilövették a fülemet mint a családban az összes kislánynak.. Mostanában divatos hogy majd a gyerek eldönti akar e fülbevalót, aztán tuti emlékezni is fog a fájdalomra mivel elhúzzák a szülők pár évet.
2013. dec. 18. 18:43
 4/39 anonim ***** válasza:
43%
Nem annyira mostanában divatos. 37 éve születtem, a 30 éves tesóm sem kapott fülbevalót, csak akkor lett, amikor kértünk. 1,5 éves a lányom, neki sincs.
2013. dec. 18. 18:46
 5/39 anonim ***** válasza:
49%
Kedves 3. az én családomban meg az a szokás, hogy a gyerek akkor kap fülbevalót, amikor ő akar, szóval nem a mai divat miatt nem lesz csecsemőkorában a lányomnak sem. Én is iskolás voltam már, mikor kaptam és nem emlékszem, fájt volna-e.
2013. dec. 18. 18:49
 6/39 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én 4-5 éves koromban kaptam. Akkor saját magam eldöntöttem, hogy szeretnék mert tetszik.
2013. dec. 18. 18:49
 7/39 anonim ***** válasza:
72%
Én is kilövettem a 3hós lányomnak. Ő is sírt akkor, mert megijedt a csattanástól. aztán 15mp múlva már vigyorgott ezerrel. Nem szenvednek tőle. Nekik még annyira se fáj a fülbelövés, mint egy felnőttnek, ugyanis a fülcimpájuk még nem porcos, igen puha. Így nem fáj nekik.
2013. dec. 18. 19:01
 8/39 anonim ***** válasza:
26%
Én sem lövettem ki a lányomnak csecsemőkorában. Úgy gondoltam, majd ha nagyobb lesz és ő szeretné, akkor. Számomra is kínzás emiatt lefogni szegényt, úgyis van elég dolog, ami miatt muszáj. 5 évesen mentünk vele, és hát mondta, hogy ez bizony kicsit fájt, nem volt jó érzés. De büszke volt magára nagyon, én is rá.
2013. dec. 18. 19:13
 9/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell még a kákán is csomót keresni! Szerintem természetes dolog, hogy kilyukasszák a gyerek fülét. A kislányom fülét még a kórházban eljövetelkor kilyukasztották, még 4napos se volt, egy pillanat volt az egész, alig sirt egy pár másodpercig, szerintem akkor volt a legideálisabb. Mikor már nagyobb a gyerek, sokkal kinkeservesebb.
2013. dec. 18. 19:59
 10/39 A kérdező kommentje:
De miért olyan fontos, hogy egy pár hónapos gyereken ékszer legyen? Ráér még erre bőven. Amúgy meg nagyobb korban sem fájdalmas. Lehet, hogy kellemetlen, de nem fáj. Akkor már legalább fel tudod fogni, hogy mi az és miért csinálják.
2013. dec. 18. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!