Szerintetek miért van ilyen sok kövér anyuka?
Játszóházba járok a lányommal,1 éves.Sok anyukával találkozom ott,és borzasztó kövérek!De miért?
Őket nem zavarja?Vagy nincs idejük foglalkozni magukkal,tornázni,edzeni stb?
Vagy szimplán csak nem is érdekli őket?És a férjüket?
A legtöbb anyuka 80 kg felett van.
Én 166cm és 48 kiló vagyok.
Nem akarok vitát szítani,csak tényleg nem értem,hogy ennyire nem akarnak tetszeni maguknak,vagy a férjüknek?
"Egy regebben csinos,elegans no aki napi szinten sminkelt"
Persze, a gyerek előtt, napi szinten sminkeltem (na nem fél kiló vakolat volt a fejemen akkor sem), elegánsan jártam dolgozni. Ügyvédként nem is tehettem másként. Annyi esze azonban a férjemnek is van, hogy tudja, ahhoz, hogy itthon a gyerekkel játsszak, kismotorozzak, stb. nem szükséges a smink és a kosztüm. Ő sem öltöny-nyakkendőben ül itthon lefekvésig, miután hazaér. Amikor majd visszamegyek dolgozni újra sminkelni fogok és kiöltözök, de addig sem vagyok igénytelen, csak más stílust részesítek előnyben. A boltba sem megyek le most sem melegítőben, de itthon nem fogom magam teljes harci díszbe verni, mert teljesen ésszerűtlen lenne. Ja és sem terhességem előtt, sem most nem vagyok vékony. Ettől még százszor igényesebb vagyok sok vékony, de teljesen leharcolt anyukánál.
Valoban igaz,hogy sokkal tobb anyuka hagyja el magat,mint akik ugyan ugy torodnek a kinezetukkel ahogy szules elott is tettek.Ekkor kezd el kihulni a kapcsolat.
Jol hangzik "a ferjem igy is szeret" szoveg,de valojaban a legtobb ferfi szamara a gyerekvallalas nem egyenlo a felesegukrol valo lemondassal.A feltetel nelkuli szeretet az anya-gyermek kapcsolatokra jellemzo,nem a hazassagokra.Minnel drasztikusabban valtozik valaki,annal tavolabb kerul attol a szemelytol akit a parja egyszer vonzonak talalt(nem csak az elhizasra gondolok)Ez persze nem egyenlo a valassal,rengeteg kihult hazassagot latok magam korul,ahol a felek megszokasbol egymas mellett elnek,de mar reg nem vonzodnak egymashoz.
Az ilyen peldak hatasara megfogadtam,hogy nem fogom elhagyni magam.Ezt azota is maximalisan betartom nem mas,hanem magam miatt.A kulso pedig koztudottan kihat a belsore.Ha valaki jol erzi magat a boreben az magabiztossagot,pozitiv kisugarzast eredmenyez.Termeszetesen a legpozitivabb visszajelzes,hogy a ferjem 10 ev elteltevel is vonzonak talal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!