Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetek majd jó anya attól...

Lehetek majd jó anya attól még, mert nem tartanak "anyuka típusnak"?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
persze hogy lehetsz. ismerke ár iylne nöt és remekül nevelik a gyereket.
2013. dec. 10. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Három gyerekem van és rendre azt kapom mindenkitől, hogy ezt sosem gondolták volna rólam. Én sem gondoltam volna magamról.

Határozottan nem voltam anya típus és gyereket sem akartam, sőt még utáltam is őket.

2013. dec. 10. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok és jó anyukának tartom magamat és mások is annak tartanak engem :)
2013. dec. 10. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerekem van, és van olyan barátnőm, aki mindig megjegyzi, hogy soha nem gondolta volna, hogy ilyen jó anya leszek, illetve, hogy valaha lesznek gyerekeim. Hozzáteszem én sem gondoltam, hogy 2 gyerekes anyuka leszek. A más gyereket most sem tutujgatok, de a sajátjaimert mindent megteszek.
2013. dec. 10. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok a tipikus anya típus,de a visszajelzésekből az jön le jól csinálom jelenleg(2,5 éves kisfiú).
2013. dec. 10. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
fociztam/zok,úgy vagyok anyja a fiamnak,hogy haverkodok vele,hülyülünk,kicsit bohókásan nevelem,aztán ez a mellérendelt viszony lehet majd viszájára fordul,de egyenlőre így élünk:)
2013. dec. 10. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem tartom magam anyatípusnak,és szeritnem mások sem, de mindenkitől megkapom,hogy milyen jól nevelem őket, látszik,hogy jól nevelt gyerekek!

Van egy barátnőm,pont beszélgettünk egy másikkal,hogy nem tudnál elképzelni anyaként, annyira távol állt tőle, erre még azon a héten bejelentette,hogy babát vár, azóta 3 gyermeke van és nagyon szépen neveli őket, sokat példát vehetnének róla!

2014. febr. 14. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!