Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ilyen...

Szerintetek miért van ilyen sok kövér anyuka?

Figyelt kérdés

Játszóházba járok a lányommal,1 éves.Sok anyukával találkozom ott,és borzasztó kövérek!De miért?

Őket nem zavarja?Vagy nincs idejük foglalkozni magukkal,tornázni,edzeni stb?

Vagy szimplán csak nem is érdekli őket?És a férjüket?

A legtöbb anyuka 80 kg felett van.

Én 166cm és 48 kiló vagyok.

Nem akarok vitát szítani,csak tényleg nem értem,hogy ennyire nem akarnak tetszeni maguknak,vagy a férjüknek?

2013. dec. 16. 17:02
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
41%
Ha azt hiszed hogy a férjed nem kacsint félre csakmert alultàplàlt vagy, akkor nagyon is tévedsz. Ismerek nem egy olyan esetet ahol a feleség 3 gyerek mellett is csinos, vékony és a férj füvel fàval megcsalnà... Nem tudom, hogy mennyi idös vagy, de én 26 évesen sokmindent làttam màr és azt szürtem le , hogy az a férj aki olyan típus annak mindegy, h te vagy a vilàg legjobb nöje, akkor is megcsal. Mert a lényeg, hogy màs legyen, ne te.
2013. dec. 17. 09:21
 42/53 anonim ***** válasza:
40%
Te dolgozol vagy a baysitter vigyáz rá amíg a kondiban vagy?
2013. dec. 17. 09:52
 43/53 anonim ***** válasza:
78%

Azt mondjátok meg, hogy aki vékony alkat, azt miért nevezik a kövér nők alultápláltnak?

Olvastam olyat, hogy egy csaj nem tudott hízni és mindenki bántotta, h milyen vékony.

Az újságok , net meg már mindenhonnan azt nyomja, hogy a kövér nők milyen szépek és a vékony nőket nem vékonynak hívják, hanem gebének.

Aki túlsúlyos azt nem lehet dagadtnak hívni, de a vékonyat lehet gebézni??? Ez mi?

Cccccccccc........

És nem kell rosszindulatoskodni kedves '''túlsúlyos'''' anyukák.

Mindenki másmilyen. Ennyi.

És itt most szerintem a kérdés nem arról szól, ha valaki betegség, meg alkati dolog miatt nem fogy le, hanem mert elhagyja magát.

Én kizártnak tartom, h a szülés előtt 55-60 kg-s nő 80 kg-san jól érzi magát, mert kielégíti az, h anya. Na neeeeeeeee! Minek kell magának hazudnia?

Ja és mielőtt legebéztek engem is, ahogy már valaki megtette , nem vagyok gebe, 170 cm és 61 kg vagyok. És van gyerekem.

2013. dec. 17. 14:08
 44/53 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok.Amíg edzek a nagyi vigyáz rá,amivel szerintem semmi gond sincs :)

Ahhoz meg hogy így is megcsalhat a férjem,ez így van,bárkit megcsalhat a férje,függetlenül attól hogy néz ki.

De tudod,van olyan férfi aki szerelmes és hűséges a feleségéhez!

Az enyém szerencsére pont ilyen :)

2013. dec. 17. 15:14
 45/53 anonim ***** válasza:
51%

Csak az a gond, hogy a sovány nők sírnak itt, hogy a kövérek miért hívják őket alultápláltnak. Én azt veszem észre, hogy itt a gyk-n, hogy a soványak kezdik az egészet, mindig ők teszik fel a provokáló kérdéseket, mint most is! Nagyon ritkán olvasni olyan kérdést, hogy miért van olyan sok csontsovány, gebe, alultáplált nő? Miért van annyi anorexiás és bulimiás?

Én sovány nőben is láttam zsíros hajút, ápolatlant és nagyon szép, ápolt kövér nőt is! Mert ugye a szépség nem kilókban van. Fontos a külső és bizony nem egy molett, kövér, duci nőt láttam nagyon igényesen felöltözve, szép frizurával!

2013. dec. 17. 16:09
 46/53 anonim ***** válasza:
43%

Tudod nem mindenkinek van ott a nagyi. Am. meg téged mint zavar? Vékony vagy, éljen! Erről szól az életed?

Önbizalomhiányos vagy, inkább azzal foglalkozz

2013. dec. 17. 19:05
 47/53 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem inkább az a zavaró, hogy egyesek (általában sovány alkatú nők) a kövéreket igénytelennek nevezik. Pedig a túlsúly nem egyenlő az igénytelenséggel.
2013. dec. 17. 21:35
 48/53 anonim ***** válasza:
60%
Én egy kö9vér anyuka vagyok (már írtam ide egyébként), 2,5 éves a fiam, sajnos a terhesség végén és a szoptatás alatt nagyon elhagytam magam és elhíztam, pedig elötte egyszer már nagyjából lefogytam. Küzdők ellenne amennyire lehet, de így is napi 4 órát alszom. Sajna nem megy ahogy szeretném, de én megértem aki emiatt igénytelennek gondol, mert a kövérség az. Eddig 43kg-t fogytam, persze ezt nem tudja aki nem ismer, csak azt látja, hogy egy 65-68kg-os bálna vagyok. De én próbálok tenni ellenne és nem sértődnék meg ha valaki beszól miatta.
2013. dec. 17. 22:22
 49/53 anonim ***** válasza:
Én speciel pont azt mondtam,hogy az igénytelenség zavaró,mert kövér nő is lehet csinos és igényes.
2013. dec. 18. 06:31
 50/53 anonim ***** válasza:
30%

Valoban igaz,hogy sokkal tobb anyuka hagyja el magat,mint akik ugyan ugy torodnek a kinezetukkel ahogy szules elott is tettek.

Jol hangzik "a ferjem igy is szeret" szoveg,de valojaban a legtobb ferfi szamara a gyerekvallals nem egyenlo a felesegukrol valo lemondassal.Egy ideig persze lehetnek turelmesek,de ahogy kezd halvanyulni a rozsaszin kod sokszor egy olyan not latnak maguk elott,aki mar alig emlekeztet arra akibe beleszerettek.

Gondoljatok csak bele.Egy regebben csinos,elegans no aki napi szinten sminkelt

2013. dec. 18. 07:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!