Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ilyen...

Szerintetek miért van ilyen sok kövér anyuka?

Figyelt kérdés

Játszóházba járok a lányommal,1 éves.Sok anyukával találkozom ott,és borzasztó kövérek!De miért?

Őket nem zavarja?Vagy nincs idejük foglalkozni magukkal,tornázni,edzeni stb?

Vagy szimplán csak nem is érdekli őket?És a férjüket?

A legtöbb anyuka 80 kg felett van.

Én 166cm és 48 kiló vagyok.

Nem akarok vitát szítani,csak tényleg nem értem,hogy ennyire nem akarnak tetszeni maguknak,vagy a férjüknek?

2013. dec. 16. 17:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
65%

1 dolog miatt valaszolok csak, bar nem vagyok sem kover, sem sovany, sem igenytelen, sem divatmajom, vagyis tok atlagos no vagyok.

Szoval sajnos 30 folott rohadt konnyu elhizni es ezen a fog.gatlok sem segitenek. Minden ember mas, van akinek semmi baja tole, de van, akinek tonkrevagja a hormonhaztartasat. Pl. en par honap alatt 6 kilot hiztam a Mirena-tol, pedig akkor mar 2,5 eves volt a kisebbik gyerekem es a sulyom mar 2 eve a regi volt.

Csak azert nem hiztam tobbet, mert azota jobban odafigyelek, de leadni csak akkor tudnam, ha konkrétan salatan es vizen elnek, vagyis inkabb legyen rajtam par plusz kilo, mint sanyargassam magam.

Igy sem mondja meg senki rolam, hogy van 2 gyerekem, az meg rohadtul nem erdekel, hogy nem tok lapos a hasam es hogy a fenekem sem eppen fokhagyma.

Mondjuk a 20 kilos sulyfelesleget sem ertem, de szerintem a zorgo csontu gyerektestu nok sem szebbek.

2013. dec. 16. 21:12
 32/53 anonim ***** válasza:
65%

nem tudom, én kb úgy nézek ki mint te (168cm és 46kiló), szerintem nagyon csúnya ez a vékonyság, tök kivagyok magamtól.

ennyire vékony nem voltam soha, gyerek hazahoz valami betegséget és -1kiló...

szerintem pont ilyen lehet ha valaki elhízik, szeretne lefogyni nyilván, de nem tud.

én is szeretnék visszahízni 10 kilót, de nem tudok. nyilván ha napi 2 órát gyúrnék akkor több lennék, de az is nyilvánvaló, hogy munka, gyerek, háztartás és egyéb elfoglaltságok (pl. alvás...) nincs időm.

szóval feltételezem, hogy annak is kb. annyi szabadidő jut aki 80 kiló fölött van.

1 éves a gyereked, a legjobb kor, van sok szabadidőd, minden tök jó, de 1-2 év múlva már nem lesz így sajnos

2013. dec. 16. 21:24
 33/53 anonim ***** válasza:
67%

Na, egyetértek a 24-essel!!!!!

Van itt pár igénytelen csimbókos hajú anyuka,aki lepontoz mindenkit?

Jajj senki ne mondja már, hogy Kovács Gézának tetszik a szülés előtti önmagához képest 20 kg-al nehezebb, sportcipős, lenőtt zsíros hajú felesége. Ugyanmár. Nem kell hazudnia senkinek.

Az, ha egy anyuka nem tudja leadni az X kg-t, de igenis ad magára és csinos, ápolt, az OK, elfogadom , hogy a pasija nem húzza a száját a látványára.

De csajok most fordítva. Ha megszületik a gyerek és a férjetek felszed 30 kg-t, zsírfoltos trikóban , zsíros hajjal borostásan fetreng, akkor is megkívánjátok? Ugye hogy nem.

2013. dec. 16. 21:45
 34/53 anonim ***** válasza:
60%

Igen, persze. A kövéreket védjük meg, szegény mártírok, de a soványaknak meg neki kell esni és éhező afrikainak nevezni, mert ő alkatilag ilyen. Azt lehet??? Pf...

A kövérek sokat gondolnak magukról kicsit...

Valaki írta, h a kérdező nem tud túljutni a külsőségeken. Az egy dolog, h nem szép, de nagyon nem egészséges!

2013. dec. 16. 21:50
 35/53 anonim ***** válasza:
43%
Na ja a 34-nek teljesen igaza van,akkor hogy is van ez valójában?Ki néz le kit?
2013. dec. 16. 21:52
 36/53 anonim ***** válasza:
57%
Most komolyan megkérdezem. Miért kell úgy beszélni azokról, akik nem 50 kilósak, hogy máris zsíros hajúak, igénytelenek, mackóalsóban csülköt szopogató és kanapén fetrengő boszorkányok? Nem vagyok 50 kg-os, de hetente járok fodrászhoz, havonta kozmetikushoz és műkörmöshöz. A férjemnek esze ágában sincs félre kacsintgatni. Tény, itthonra nem sminkelem magam (teljesen felesleges és csak tönkreteszi az arcbőrt), de láttam én már nem egy és nem kettő vékony anyukát, aki olyan szakadt volt, hogy szégyen. Az igényesség nem a soványságot jelenti.
2013. dec. 16. 21:54
 37/53 anonim ***** válasza:
56%
Én nem értem hogy hogy ment el ennyire más irányba a téma, a kérdés nem az ápoltságra utalt, hanem a testsúlyra, nem?
2013. dec. 16. 22:07
 38/53 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én túlsúlyos vagyok. Zavar, és próbálok tenni ellene. A férjem is kövér, és ő is küzd ellene. Már mindketten fogytunk többször is 20 kilónyit, de issza is jött.

Ami viszont nem vagyok az az igénytelen. heti háromszor mosok hajat, naponta sminkelek szolidan, tiszta rendes (nem ócska, bolyhos) ruhában járok, és a sportoláson kívül még sosem mentem tréning nadrágban utcára. Nem fetrengek csülökkel a kanapén, és nem zabálok folyton.

Ápolom a testem is, nem vagyok szőrös, rendben vannak a körmeim, és jó az illatom is. A férjem szeret, és kíván, és én is szeretem őt a nagy hasával együtt.

A barátaink sem gondolnak minket igénytelennek.

Amúgy egy olyan ember akinek sosem volt súly problémája sosem fogja megérteni, hogy ez milyen nehéz.

2013. dec. 16. 22:20
 39/53 anonim ***** válasza:
80%

Na lányok maradjunk annyiban,hogy a soványak nem értik mert,hogy a kövérek miért nem tudnak fogyni,a kövérek pedig azt nem értik miért nem tudnak hízni.

SZERINTEM MEG MINDENKI ÚGY SZÉP AHOGY VAN!

NE VITÁZZATOK!

Köszi,puszi mindenkinek!

2013. dec. 16. 22:33
 40/53 A kérdező kommentje:

Hu,de sok vàlasz érkezett,bàr kicsit eltértünk a témàtol.

Engem a túlsùly érdekelt,ami még a gyerek születése

utàn 4-5 évvel is rajta van egy anyukàn.

Èn jòrészt genetikànak köszönhetek mindent,de figyelek is

rà hogy mit eszem és edzem is mellette.

Elfogadom azt hogy sok a munka,a stressz, a hàztartás,

a gyereknevelés stb...de azért valljuk be hogy minden csak

akarat kérdése. Az is hogy valaki inkàbb alszik,mert fàradt,mint

hogy edzen,tornàzzon.

Vagyis alszik,mert azt akarja és nem a sportolàst!

Na mindegy is,mindenki a sajàt életéért felel.

Nekem ez fontos,a külsőség, màsokat viszont nem

ez foglalkoztat.

2013. dec. 17. 00:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!