Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki nagyon gáznak tartja...

Mindenki nagyon gáznak tartja a Mici nevet?

Figyelt kérdés

Mi évek óta beszélünk erről a névről, nagyon tetszik mindkettőnknek, szívesen adnánk a lányunknak. Viszont mikor megszületett Ördög Nóra Micije, szinte mindenhol csak azt olvastam, hogy szídják ezt a nevet.

Az tény, hogy nagyon becenév jellegű és lehet jobb lenne ha olyan neve lenne, ami 3 25 de akár 78 évesen is vállalható.

Ti milyen neveket becéznétek Micinek? A vezetéknév rövid 3 betűs, M-betűvel kezdődő.

2013. dec. 9. 10:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%
molly úr isten..szegény gyerek..a mici nevet tuti nem adnám a gyereknek mert nem akarom hogy a többiek állandóan a nevével zaklassák.ennyi.piszkálni fogják talán csúfolni is ezért nem adnám.normális neveket adjatok már szerencsétlen gyereknek!!miért kell ennyire kiszúrni vele? múltkor is hallottam az utcán hogy egy anyuka ordít a gyereke után: sólyom gyere ide....fúúúúj
2013. dec. 9. 11:35
 22/26 anonim ***** válasza:
28%
utolsó,én elhiszem ,hogy van véleményed,de talán először tanulj meg helyesen írni....:)
2013. dec. 9. 11:43
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
AZ én macskámat Micinek hivjak, igazán paszol hozzá ez a név. Gondolj bele ha mondjuk bírónö lesz vagy ügyvéd akkor lesz Mór Mici belépett a tárgyalóterembe, ugy hangzik, mintha egy mesefigura lenne.
2013. dec. 9. 12:53
 24/26 anonim ***** válasza:
9%
a Földön nincs ennyi bírónő, meg ügyvéd és társai, akikről itt mindig szó van... Azt a nevet válasszátok, amelyik nektek tetszik. Egyébként teljesen mindegy az melyik lesz, úgyis lesznek jóakarók, akiknek majd pont az nem tetszik és beszólnak.
2013. dec. 9. 13:05
 25/26 A kérdező kommentje:
A kolleganőm Mici és jogász:) Pont vele ebédeltem az előbb és rákérdeztem, hogy érezte e magát már kellemetlenül emiatt. Ő azt mondta, hogy eddig nem, pedig majd 60 éves:)
2013. dec. 9. 13:30
 26/26 anonim ***** válasza:
7%
Ha azt mondom hogy a Donatella is százszor kevésbé ciki, akkor még enyhén fogalmaztam. Nem értem miért gondolják egyesek a vízfejükkel, hogy idővel ez majd elfogadott név lesz, csak mert régen gyakoribb volt, és mondjuk az Abigélben is volt egy Horn Mici. Nem különleges nevet kell adni, ami adott esetben elég idiótának hat, hanem hétköznapibb, de szép hangzásút, írásút. Felelőtlenség lenne szerencsétlen gyereket kitenni a társai csúfolódásának. Az ilyen szülők agyában mi játszódhat le, aki Micinek anyakönyvezi a gyerekét nem tudom. Én biztos nem tudnám megállni röhögés nélkül ha valaki így mutatkozna be, vagy nagyon nehezemre esne. A cicám hívom így. Én tuti megpofoznám a gyerekem - ha lenne - ha az unokámnak ezt a nevet adná, pedig nem vagyok erőszakos típus.
2014. jan. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!