Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki szerint itt mindenki...

Aki szerint itt mindenki szánalmas, az miért jár erre az oldalra?

Figyelt kérdés

Én szeretem ezt az oldalt, néha tanulok az olvasottakból, néha jó rádöbbenni, hogy mások is ugyanazzokkal a problémákkal küszködnek, mint én, amivel meg nem tudok azonosulni, azt átugrom. Mostanában viszont egyre többször tapasztalom, hogy sokan csak azért járnak ide, hogy a jelen lévőket sértegessék. "Itt mindenki szuperanya". "Itt mindenki hülye", "Szánalmasak vagytok, frusztráltak vagytok, foglalkozzatok inkább a férjetekkel.", "Miattatok utálom ezt az oldalt." stb. Egy-két válaszolóból csak úgy sistereg az utálat az ide írogató anyukák felé.

Miért jó ez nektek? Miért kerestek fel nap mint nap egy olyan fórumot, vagy ha úgy tetszik, virtuális közösséget, aminek a tartalmát és tagjait ki nem állhatjátok és mélyen megvetitek? Gondolom, az életben sem keresitek olyanok társaságát, akiről nem vagytok jó véleménnyel. Nem az a baj, hogy nem értetek egyet, mert nem vagyunk egyformák, de mire jó a sértegetés?

Ismétlem, csupán pár emberről van szó, szerintem az oldal látogatóinak a 90 százaléka nem ilyen, de talán nem csak érdekel a válasz.

2013. okt. 17. 14:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja, a kérdésem kizárólag a gyekes témakör látogatóinak szólt, kérem szépen a moderátorokat, hogy ne tegyék át másik témakörbe! Köszönöm.
2013. okt. 17. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ők az unatkozók szerintem, akik nem mellesleg minden választ lepontoznak.
2013. okt. 17. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Pontosan! Ők a lepontozó-bajnokok! Tök mindegy, mennyire hasznos a válasz, a lényeg, hogy ők is ezt írták-e vagy sem. Szeretnek beszólni, biztos ismersz az életből is ilyeneket, csak ők sosem szemtől szembe szólnak be, mindig a hátad mögött, hát ennél tökéletsebb hely nincs is erre, mint az internet!! Ez úgy működik, hogy ha másokat bénának tudok beállítani, attól én (relatíve) okosabbnak tűnök, és hát valljuk be, felmelő érzés a szerencsétlen hülyék mögé magasodni.... Főleg jó érzés valakivel elhitetni, hogy alkalmatlan anyának, mert ez mindenkit nagyon érzékenyen érint, és hát amennyivel neki rosszabb, annyival jobb lesz nekem, persze nem lesz, de azért csak hadd dögöljön meg a szomszéd tehene is... :)
2013. okt. 17. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Én azt is észrevettem, hogy feltesz valaki egy kérdést, van mondjuk 5-6 normális válasz, aztán szinte mindenhol megjelenik egy troll, aki beleköt valami teljesen ártatlan dologba, és csakis és kizárólag kötözködni jön ide. Komolyan nem értem ezeket.
2013. okt. 17. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Így van, és az anyukák a legjobb céltábláik, a többi témakörben nehezebb nekik labdába rúgni, itt meg tobzódhatnak a sértegetésben.Egy anyát ki lehet gúnyolni, jót lehet rajta viccelődni(szerintük).

Feltételezem, hogy az ilyen válaszok alkotói nem anyukák, mert azoknak nincs idejük unalmukban szórakozni másokon, és azt is feltételezem, hogy ezek az emberek itt most nem fognak Neked válaszolni...Vagy igen?

Kaptam én már olyan sértő válaszokat, amiket biztos jópofa humornak szánt az illető.Pl.:

Megbüntessem a fiamat, mert hazudott?

Válasz:

Ne büntesd meg, elég büntetés az neki, hogy az anyja vagy!

Vagy:

Kislányom fél kakálni, mit tegyek?

Válasz:

Mondd neki, hogy kap egy nagy büdös pofont, ha nem sz@rja össze magát!

És még sorolhatnám. Én nem akadok fenn rajtuk, de elgondolkodom rajta, mi baja lehet az illetőnek...

2013. okt. 17. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

mert sokan azt hiszik, a gyerekkel együtt bölcsességet is kaptak a fentiektől.

Most nézzétek meg ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__tapsze..

Ennek a szerencsétlen kérdezőnek miért kellett így letépni a fejét? Feltett egy kérdést. Tápira gondol. Erre mit csinálnak vele? leb..k, hogy milyen anya...stb.

Sokan megkattannak otthon, de nem merik bevallani. És kin vezetik le a dühüket?! itt 1-2 kérdezőn. Néha én is berágok egyiken-másikon, de akkor továbbgörgetem.

2013. okt. 17. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Valahol sejtettem, hogy nem a megszólítottak fognak válaszolni, és én most nem is elsősorban arra gondoltam, aki leáll kötekedni (az is elég zavaró, de egy másik téma.) Hanem arra, aki szerint itt mindenki hülye, és ő már nem is áll szóba a többi kisgyerekes anyukával, mert rajta kívül mindenki más szűklátókörű. Szóval aki deklaráltan utál MINDENKIT aki ide ír. (Szélsőséges esetben mindenkit, akinek gyereke van.) Biztos találkoztatok már ezzel a típussal.
2013. okt. 17. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Ötös: ezek a válaszok azért születnek, mert amikor frissen kiírod a kérdést, egy darabig fent van a főoldalon, ahol ugye nemcsak szülők olvassák, hanem unatkozó tinik is...

A tápszeres kérdésre csoda, hogy csak egy hiperintelligens jött, azt hittem, neki esnek majd az ősanyák, akik szerint csak a mocskos szemétládák nem szoptatnak

2013. okt. 17. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Na én személyesn is ismerek egy ilyet!! Aki nem kérdez senkit, nem áll szóba senkivel, nem alacsonyodik le, mert úgyis mindenki hülye csak ő nem!! Adott szitu egyik vagy másik oldalán állva egyaránt neki volt igaza, még ha ugyanazt tette is, amit a másik ember ugyanabban a helyzetben.

Elmondanám, hogy bár tényleg nagyon szereti a gyerekeit (nem irónia), minden hét végén és minden adandó alkalommal a nagyszülőkhöz deponálják őket, kizárólag cukros trutymókkal itatja őket, a nagyobbiknak már tropák a fogai, meseolvasás, éneklés, mondóka abszolút nincs, csak a tévé kicsi baba kortól, játszótérre, sétálni, levegőzni nem szoktak, csak plázázni (de a gyerekek nélkül) és még sorolhatnám. Ugyanakkor játékból, mesefilmből a teljes arzenál megvan otthon, ár nem számít, már raktárat kell bérelniük a sok cuccnak, csak Thomas és Chuggington mozdonyból van negyvenvalahány darab. -> Tudom, hogy senki sem tökéletes, csak az a furcsa, ha valaki ennek ellenére azt hiszi magáról, hogy igen.

2013. okt. 17. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Ehhez kapcsolódik,hogy vannak témakörök, amelyeken mindig is fognak csámcsogni, bírálni, kritizálni, ilyen pl. a tápszer-anyatej, sima szülés vagy császár, egy gyerek vagy több gyerek, abortusz stb.

Ezek a témakörök egyeseknél vérremenő harcokat váltanak ki, és el lesz ítélve az anyuka, ha ne adj' Isten, császárral szült, vagy tápszert ad a gyermekének stb.

2013. okt. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!