Aki szerint itt mindenki szánalmas, az miért jár erre az oldalra?
Én szeretem ezt az oldalt, néha tanulok az olvasottakból, néha jó rádöbbenni, hogy mások is ugyanazzokkal a problémákkal küszködnek, mint én, amivel meg nem tudok azonosulni, azt átugrom. Mostanában viszont egyre többször tapasztalom, hogy sokan csak azért járnak ide, hogy a jelen lévőket sértegessék. "Itt mindenki szuperanya". "Itt mindenki hülye", "Szánalmasak vagytok, frusztráltak vagytok, foglalkozzatok inkább a férjetekkel.", "Miattatok utálom ezt az oldalt." stb. Egy-két válaszolóból csak úgy sistereg az utálat az ide írogató anyukák felé.
Miért jó ez nektek? Miért kerestek fel nap mint nap egy olyan fórumot, vagy ha úgy tetszik, virtuális közösséget, aminek a tartalmát és tagjait ki nem állhatjátok és mélyen megvetitek? Gondolom, az életben sem keresitek olyanok társaságát, akiről nem vagytok jó véleménnyel. Nem az a baj, hogy nem értetek egyet, mert nem vagyunk egyformák, de mire jó a sértegetés?
Ismétlem, csupán pár emberről van szó, szerintem az oldal látogatóinak a 90 százaléka nem ilyen, de talán nem csak érdekel a válasz.
Szerintem akiknek írtad a kérdést, nem fognak magukra ismerni!!
De jogos... valóban mostanában dúl-fúl mindenki itt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!