Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan oldjátok meg picibab...

Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?

Figyelt kérdés
Három hónapos a kisfiam és nem tudok vele elmenni a boltba. A babakocsi nem fér be az ajtón (mondjuk a boltban sem férne el) ha kiveszem a kicsit akkor a kosarat és őt is cipelnem kell (6 kiló). Párom pedig nem tud bevásárolni mivel mindig én főzök. Van valami ötletetek?
2013. nov. 30. 11:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ennyire élteképtelen, minek vállal gyereket. Ha már ez is problémát okoz, hogy menj a boltba gyerekkel mi lesz később...

Írták már, kenguru, férjed/nagyszülő/barátnő vigyáz rá, amíg elmész a boltba, listát írsz és elküldöd a férjed.

2013. nov. 30. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg nem tudom, hogy milyen választ szeretnél kapni erre a kérdésre.
2013. nov. 30. 12:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy indulj el a boltba, hogy tedd a babád a babakocsiba. Magadra pedig kösd fel a kengurut. van csatos is amibe egyszerűen bele tudod tenni a kicsit a bolt előtt. Inkább üres babakocsira vigyázzanak a bolt előtt a falusiak mint a gyerekedre. amíg vásárplsz mind a két kezed szabad marad és tudsz a kosárba pakolni. a babád pedig nem fog int sírni egy számára idegen embernek, hanem a te testközelségedben nyugodt lesz. gondolo a babakocsit pakolásra is használod a vásárlásokkor ezért nélkülözhetetlen ugye? Többet tudnátok spórolni, ha hetente egyszer bemennétek egy nagyobb szupermarketbe bevásárolni és így neked nem kellene mindig hazacipelni mindent. Ha a párod nem szeret vásárolni akkor várjon meg a autóban amíg te megveszel mindent. így a hétköznapokban csak egy két dologért kellene boltba menni. Azzal érvelhetsz a férjednek hogy kisfaluban egy boltos olyan haszonkulccsal dolgozik amennyivel nem szégyel.
2013. nov. 30. 13:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Párod miért nem tud bevásárolni? Írsz neki egy tételes listát, mit szeretnél, mekkora kiszerelés, még azt is ha kell, hogy milyen színű, hol keresse, beszéld át vele, ha életképes férfi, akkor meg tudja oldani. Én is ezt csináltam, amíg a gyerekek kisebbek voltak.
2013. nov. 30. 14:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi még jobb helyen lakunk,tanyán.Innen könnyű közlekedni,egyetlen gond,hogy a helyközi-távolsági járatokra nem lehet felvinni a kocsit nyitva.Így hordozós babakocsi van,buszmegállóig benne a baba,tolom(5-700 méter,nem tudom,végig aszfalt út) megállóban kiveszem és külön-külön felviszem.Leszálláskor ugyanez.

Én hordozóban nem tudnám vinni,mert a városban sokat kell sétálnunk,mire megvan minden.

Szerintem neked is jó lenne egy kisebb kocsi,amivel elférsz,használtan vettem én is,nem drága.Vagy kenguruban viszed,ha nem kell 2 km-t gyalogolni a boltig.

Minden jót!

2013. dec. 1. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!