Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?
Figyelt kérdés
Három hónapos a kisfiam és nem tudok vele elmenni a boltba. A babakocsi nem fér be az ajtón (mondjuk a boltban sem férne el) ha kiveszem a kicsit akkor a kosarat és őt is cipelnem kell (6 kiló). Párom pedig nem tud bevásárolni mivel mindig én főzök. Van valami ötletetek?2013. nov. 30. 11:09
11/25 anonim válasza:
Most igazából miért is kötöttél belém kérdező?
Azért mert azt írtam,hogy ne hagyd az utcán?
Akkor hagyd kint,minden idegen tuti úgy fog figyelni rá mint te.
Még ilyet.Szerintem nem mondtam semmi rosszat.
12/25 A kérdező kommentje:
Ki kötött beléd? Amúgy itt csak hülye haszontalan válaszokat írtatok.
2013. nov. 30. 11:53
13/25 anonim válasza:
Elég rövid távú a memóriád,hogy nem emlékszel rá mit írtál privátba.
Kérdezted van-e ötletünk.Leírtuk.Most meg semmi se jó.Tudod mit?Menj a p..ba
14/25 anonim válasza:
"Amúgy itt csak hülye haszontalan válaszokat írtatok." - Szerintem is menj a p..sába, te vagy a hülye haszontalan. Más veszi a fáradságod, hogy megpróbáljon kitalálni valamit, erre itt szidod a népet. Nem tudom, kinek volt mersze teherbe ejteni téged, én bottal nem piszkálnálak meg.
15/25 anonim válasza:
Ha a petesejted is olyan hülye lett volna, mint te, nem lenne most gyereked!!
Egyszerűen nem tudta volna, hogy osztódnia kell.
16/25 anonim válasza:
Miért mit vártál? Igen hagyd a gyereket a bolt előtt csövező alkoholistákra. Biztos könnyebb mint hordozni vagy megfelelő babakocsit venni.
17/25 anonim válasza:
Szerintem annyira ostoba a nő, hogy a babakocsit keresztbe próbálta átvinni az ajtón.
18/25 anonim válasza:
Mi az, hogy a párod nem tud bevásárolni, mert mindig te főzöl????? Nem tudod neki felírni egy papírra, hogy mit vegyen? Hány évesek vagytok ennyi ésszel?
19/25 anonim válasza:
Bolt előtt ácsorgó ember...Remek ötlet.. Sőt.. Ne is vidd el a gyereket a boltba, hanem adj kulcsot a házatokhoz az utcán ácsorgóknak és kérd meg őket vigyázzanak a gyerekre, amíg te vásárolsz..Esetleg ne is te vásárolj, hanem kérj meg arra is valakit, akinek pénzt adsz.. Akkor te nyugodtan mehetsz pl fodrászhoz stb.. Evégre is ezek az ácsorgó emberek mind megbízható dolgos emberek.. és gondolom akira a gyereked csak így rábíznád arra minden mást is...
20/25 anonim válasza:
Írd be a keresőbe, hogy pedofil, és akkor rögtön tudni fogod, milyen típus az, aki az utcán legnagyobb valószínűséggel átvállalja, hogy "vigyáz" a gyerekre, amíg te bent vagy!
Bízd a nagymamára a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!