Ti hogyan oldjátok meg az esti tv-zést?
Külön szobánk van külön TV-vel, a férjemmel nem egyszer összekaptunk hogy vegye át más csatornára nert az érdekel engem, erre neki állt ordibálni hogy aludjak ha nem akarom nézni az Ő filmjét
Azóta megelégeltem aludjon ott a filmjeivel, én meg átjöttem a másik szobába
Én nem szeretek tv-t nézni, ő igen. Esténként bicajozni szoktunk, beszélgetünk, elmegyünk egy kávézóba vagy átugrunk szomszédolni. Akkor szokta bekapcsolni a tévét, mikor lefekszünk. Én ilyenkor elalszom, ő nyugodtan tudja nézni, amit akar.
Ha közösen szeretnénk nézni filmet, akkor kiválasztunk egyet, letöltjük, és számítógépről nézzük meg.
Általában mindig egyezik az ízlésünk. Kivéve a mecset,azt én nem szeretem,de ha ő azt nézi addig én netezek mellette
. :)
Ha egyidőben akarunk valamit nézni, akkor azt nézzük amit utólag nem lehet visszanézni neten. Vagy pl élő sportközvetítést a sorozat helyett. Általában ő megnézi a mit akar, majd elalszik és én is megnézem, amit akarok. Én bagoly vagyok, ő meg korán kelő.
Már mindent meg lehet nézni neten, szóval ilyenen szerintem értelmetlen veszekedni.
A) filmet/sorozatot nézünk a tv-t a laptopra kötve, nem tv-t (gyakoribb)
B) ha mégis tv-t néznék, nem vitatkozunk rajta, maximum ha valami nagyon nem tetszőt néz másik, megkérjük, hogy kapcsolja el.
C) ha egyikőnket érdekel valami a másikunkat meg nem, akkor az nézi a tv-t, akit érdekel, leheverjünk a kanapén, átöleljük egymást, a másik meg olvas/netezik, stb.
Nem valami jó jel, ha ilyen piti dologban nem tudtok megegyezni.
Nem nézünk tévét.
A hálóban nincs is tévé, csak a nappaliban, de az a párom számítógépére van kötve, azt használja - játszik rajta :)
Én meg egészen könnyen leszoktam róla. A sok reklám miatt inkább letöltjük a nekünk tetsző filmeket, sorozatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!