Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan oldjátok meg az...

Ti hogyan oldjátok meg az esti tv-zést?

Figyelt kérdés
Komolyan kiváncsi vagyok más véleményekre is, mert egyszerűen nem tudok jó megoldást...közös a háló, de a férjemmel tuti mindig mást néznénk..emiatt vonuljak másik szobába? De akkor ott alszom el, azt nem akarom...ti hogyan oldjátok meg?
2013. júl. 3. 12:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig közösen választunk filmet, műsort. Addig kapcsolgatjuk a tv-t, míg nem találunk olyat ami mindkettőnknek tetszik és szívesen nézzük. Általában mindig megegyezünk. Vagy ha mindenképpen szeretne megnézni egy olyan műsort/filmet ami engem nem érdekel, de mondjuk tök mind1, mert elfoglalom magam mással, akkor azt nézi, én meg olvasok, vagy laptopozok. :) Ezen sosem vitáztunk.
2013. júl. 3. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Esténként nem nézünk tv-t mert a gyerkőc alszik. Ha napközben filmet nézünk akkor közösen választunk egyet. Felváltva választunk filmet. De a legegyszerűbb megoldás az, ha felvesszük amit megakarunk nézni és amikor időnk engedi mindenki megnézi a sajátját. :)
2013. júl. 3. 12:51
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Azok az ismerőseim, akiknek más az ízlésük tévézés terén, azok más szobában oldják meg, sokuknak amúgy a hálóban nincs is tévé. (Szüleimnek sem, apu szerint a háló az nem tévézésre való, de ők meg is tudnak egyezni)

Mi nem tévézünk, úgyhgy nálunk ez a probléma kilőve:)

26/n

2013. júl. 3. 12:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a TV műsor, amiért megérné ezen agyalni/összeveszni/külön aludni.
2013. júl. 3. 13:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem nagyon tévézünk, ha igen, akkor általában híradót, természet csatornát, vagy a párom mesét. De szerintem ez is a kompromisszumokról szól.

Pl. én utálom a simpson családot, meg a south parkot, meg ezeket, de ha épp ahhoz van kedve hát legyen neki szép napja. Ő meg utálja azt a műsort, amiben a menyasszonyok keresik a tökéletes ruhát, mégis nézhetem. Nyilván, ha valamelyikünk épp nagyon rossz passzban van, és nem tolerálja akkor keresünk egy műsort, ami mindenkinek megfelel, vagy beteszünk egy filmet, esetleg sorozatot amit szeretünk.

Vagy elmegyünk kutyát sétáltatni :D :D

2013. júl. 3. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:
tévé a nappaliban van. Hét közben ritkán tévézünk este, főleg együtt. Hétvégén szoktunk közösen kiválasztott filmet nézni. Hét közben meg többnyire egyikünk netezik, másikunk meg néz valami rövid filmet, letöltött sorozatot.
2013. júl. 3. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:
4-en vagyunk, 3 TV-ben (egyik monitornak szolgál nálam). Egyedül nevelőapám TV-zik, ő nem ért a gépekhez. Tesóm amíg itt lakott, addig gépen nézett mindent, anyám is a gépen néz mindent és én is.
2013. júl. 3. 13:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem vesztünk össze rajta, lehet hogy félreérthető voltam. Csak kizárólag este tudnék tévézni, mert délután főzök pakolok gyerekkel foglalkozom. Kíváncsi voltam más, hogyan szervezi meg. Én imádom a doku.filmeket a férjem este meg mást nézne.
2013. júl. 3. 13:29
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon keveset tévézünk. Mindketten fél 5-ig dolgozunk hétköznapokon és minden napra jut olyan teendő, ami miatt csak este 9 órára vagy még később jutnánk el a tv-ig. Pl. bevásárlás, mindketten sportolunk hetente többször, házimunka, egyéb program, mint amilyen pl. moziba menés vagy baráti találkozó.

Engem alig érdekel bármilyen tv-műsor egyébként. Egy sorozat van, amit minden héten megnézek, ez este 10-kor kezdődik. A párom nem néz rendszeresen semmit, ha este 'tévézik' vagy 'tévézünk' akkor az abból áll, hogy kapcsolgatjuk a csatornákat és kb. nézzük 10 percig, aztán megyünk aludni. Szerencsére nálunk ebből nincs probléma.

A kérdésedre válaszolva: szerintem úgy oldjátok meg, hogy nézzetek kevesebb tévét. Régebben én is sokat tévéztem, de rájöttem, hogy sokkal tartalmasabb az életem mióta nem nézem olyan sokszor és sokat a tv-t.

2013. júl. 3. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs TV a hálószobánkban. Ha ágyból akarunk filmezni, az közös megegyezés alapján történik a PC-ről. Még azt is megbeszéljük hétköznap, hogy csak 1 órát nézünk és másnap befejezzük, hogy ne legyünk hullák.

Többek közt azért sincs náluk TV a hálóban, mert anyámék mindig ölre mennek a kapcsolóért.

2013. júl. 3. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!