Ti hogyan oldjátok meg az esti tv-zést?
Azok az ismerőseim, akiknek más az ízlésük tévézés terén, azok más szobában oldják meg, sokuknak amúgy a hálóban nincs is tévé. (Szüleimnek sem, apu szerint a háló az nem tévézésre való, de ők meg is tudnak egyezni)
Mi nem tévézünk, úgyhgy nálunk ez a probléma kilőve:)
26/n
Mi sem nagyon tévézünk, ha igen, akkor általában híradót, természet csatornát, vagy a párom mesét. De szerintem ez is a kompromisszumokról szól.
Pl. én utálom a simpson családot, meg a south parkot, meg ezeket, de ha épp ahhoz van kedve hát legyen neki szép napja. Ő meg utálja azt a műsort, amiben a menyasszonyok keresik a tökéletes ruhát, mégis nézhetem. Nyilván, ha valamelyikünk épp nagyon rossz passzban van, és nem tolerálja akkor keresünk egy műsort, ami mindenkinek megfelel, vagy beteszünk egy filmet, esetleg sorozatot amit szeretünk.
Vagy elmegyünk kutyát sétáltatni :D :D
Nagyon keveset tévézünk. Mindketten fél 5-ig dolgozunk hétköznapokon és minden napra jut olyan teendő, ami miatt csak este 9 órára vagy még később jutnánk el a tv-ig. Pl. bevásárlás, mindketten sportolunk hetente többször, házimunka, egyéb program, mint amilyen pl. moziba menés vagy baráti találkozó.
Engem alig érdekel bármilyen tv-műsor egyébként. Egy sorozat van, amit minden héten megnézek, ez este 10-kor kezdődik. A párom nem néz rendszeresen semmit, ha este 'tévézik' vagy 'tévézünk' akkor az abból áll, hogy kapcsolgatjuk a csatornákat és kb. nézzük 10 percig, aztán megyünk aludni. Szerencsére nálunk ebből nincs probléma.
A kérdésedre válaszolva: szerintem úgy oldjátok meg, hogy nézzetek kevesebb tévét. Régebben én is sokat tévéztem, de rájöttem, hogy sokkal tartalmasabb az életem mióta nem nézem olyan sokszor és sokat a tv-t.
Nekünk nincs TV a hálószobánkban. Ha ágyból akarunk filmezni, az közös megegyezés alapján történik a PC-ről. Még azt is megbeszéljük hétköznap, hogy csak 1 órát nézünk és másnap befejezzük, hogy ne legyünk hullák.
Többek közt azért sincs náluk TV a hálóban, mert anyámék mindig ölre mennek a kapcsolóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!