Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha (még ülni nem tudó) babával...

Ha (még ülni nem tudó) babával utaztok napokra, hogy oldjátok meg az esti fürdetést? Viszitek a kiskádat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hat ha van furdokad ott ahova mentek akkor szerintem ott is megoldhato,nem kell azert vinni kiskadat.Keves vizet engetsz es dobsz egy torcsit a kad aljara es ott is le tudod mosni,meg zuhanytalban is megoldhatod igy,ugysem hagyod magara hanem tartod kozben.
2010. okt. 15. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi a balcsi voltunk pár napot,egy 4 hónapos babával,úgy fürdettem,hogy apa beállt a zuhany alá,fogta a babát,én meg megzuhanyoztattam
2010. okt. 15. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, mekkora autótok van. Nekünk hatalmas a kocsink, így vittük. Bele raktuk a játékokat, a ruhákat, stb. így nem is foglalt helyet. De olyan is volt, hogy nem vittük, és akkor a karomban gyorsan lezuhanyoztam.
2010. okt. 15. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha pici a baba, mosdóban is is lehet, ki kell mosni, bedugni és fürdés! :o)

Egyszer olyan is volt, hogy egy éjszakát voltunk, és kihagytuk a fürdést, csak áttöröltük a hajlatokat törlőkendővel...

2010. okt. 15. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Felfújható gumikádak is vannak,akár kicsi bébimedence pár száz ft-ért..
2010. okt. 15. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
mi nem vittünk 2 hónaposnak 1 hétre. Kádban fürödtünk, egyikünk a babával, másikunk kintről segített, vetkőztette, öltöztette, pelusozta.
2010. okt. 15. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:

nekünk nincs is kiskádunk...

Elejétől fogva a nagykádban fürdetjük, vettünk egy csúszásgátló szőnyeget és arra fektettük.

2010. okt. 15. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, hogy hová mentek, de ma már sok helyen, ha előre jelzitek, akkor a szobában lesz bekészítve babaágy és kiskád. De ha nem, akkor szerintem a leghigiénikusabb az, ha fogod a kezedben, és úgy zuhanyozod le a picit.
2010. okt. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!