Ha kisfiamat délután 5-kor megetetem gyümivel 7 órakor
már fürdethetem? Estére tápszert kap. Elég nyűgös és
nem tudom húzni a fürdetést.
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 18:39
1/9 anonim válasza:
Hogyhogy fürdetheted-e? Akkor fürdeted amikor akarod. Ha ő kormánfekvő akkor tedd le korán.
2011. jún. 29. 18:45
2/9 anonim válasza:
Miért ne fürdethetnéd akár 7-kor? Attól félsz, hogy bukni fog? Egyáltalán nem biztos... Különben is, ha egy kicsi visszajön, az nem baj. Ha álmos, minek kínoznád még egy órát??
2011. jún. 29. 18:47
3/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már nem alszik el de álmos lesz.Akkor nem fog felkavarodni a kis gyomra?
2011. jún. 29. 18:55
4/9 anonim válasza:
ne haragudj, mennyi idős a babád?
mert 1 hónapos babát valóban nem fürdetünk etetés után KÖZVETLENÜl de 2 óra után már simán. viszont ha gyümölccsel eteted legalább 4 hónapos akkor meg f6kor is fürdetheted :)
2011. jún. 29. 19:00
5/9 anonim válasza:
Hogy kavarodna fel? Gondolom, nem nyomkodod, nem tornáztatod közben.. Akár evés után fél órával is fürdetheted... Ha hajlamos rá, akkor úgy is bukik, ha nem bolygatják, ha meg nem, a fürdés miatt sem fog.
2011. jún. 29. 19:04
6/9 A kérdező kommentje:
5 hónapos és legkésőbb fél 8 kor már alszik.Nem tornáztatom már ilyenkor nem nyomkodom a pociját csak arra voltam kíváncsi hogy este a két etetés között nem 3 hanem 2 óra telik el akkor nem fogja-e megterhelni a pociját a 2 féle kaja?
2011. jún. 29. 19:13
7/9 anonim válasza:
nem
2011. jún. 29. 19:15
8/9 anonim válasza:
Nekünk a doki mondta, hogy a gyümölcs csak desszert, ha önmagában adod, nem elég egy étkezésre! (a bébiételeken is ez van egyébként) Lehet, hogy azért is nyűgös, mert hamar megéhezik a gyümölcs után!
5 hónapos korától javasolták nekünk a darált háztartási kekszet, mi azt keverünk a gyümölcshöz, úgy táplálóbb..
2011. jún. 29. 20:40
9/9 anonim válasza:
jajj most már akkor értem, nem a fürdés miatt kérdezed hanem utána a kaja miatt :D
nem baj ha csak 2 óra telik el 2 étkezés között, a gyümölcs úgy is gyorsan bomló szénhidrát, hamar megéhezik :)
viszont ha a napotok engedi, hozd majd picit előre az uzsit, mondjuk 4re, ha korán fekvő, úgy kényelmesebb lesz, de ráérsz még azzal is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!