Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fürdetést mikor végzitek?

A fürdetést mikor végzitek?

Figyelt kérdés

A kórházban reggel fürdették a babákat. Hazajövet megtartottuk a "jószokást", ugyanis este/kora délután mindig hosszan alszik a babám, nem tudom belőni, hogy mikor fürdessünk.

Van egy nagytesó is, "ami" nem akadály ebben, de nehéz jól megszervezni este a párhetes kisfiam fürdési procedúráját.

Ki hogy csinálja?

2011. ápr. 20. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban is este 8-kor vitték a babákat fürdetni, úgyhogy mi megtartottuk ezt az időpontot. Már 8,5 hónapos a kislányom, de most is 8-kor fürdés, utána vacsi, aztán alvás.
2011. ápr. 20. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Két példát tudok hozni. :)

Az egyik nővéremnek van egy öt és egy három éves kislánya. Eleinte problémás volt a dolog, mert tesóm császárral szülte a második gyereket, sokáig kínlódott a sebbel. Szóval az első néhány hónapban a nagyszülők fürdették a picit, a férj meg a nagyot. Napjainkban már este nyolckor szépen bemásznak a nagy kádba, sokat pacsálnak, barbiznak egy sort, majd max. kilenckor alvás. :)

Másik nővéremnél az egyik gyerkőc nyolc, a kicsi pedig egy éves. Tesóm a férjével együtt fürdeti az egyévest, a nyolcéves meg ugyanebben az időpontban - ált. este hét-fél nyolc között - megfürdik egyedül. Míg zajlik az esti etetés/altatás, addig a nyolcéves még nézhet mesét, aztán max. fél kilenckor alvás, mert másnap suli. :)

2011. ápr. 20. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig reggel fürdetek mi mikkor haza jöttünk mindig este 6 kor fürdettük kb 4h koráig utána 8 kor most meg már fél 9 13 h anyukája
2011. ápr. 20. 14:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi este, amikor hazajött apa.
2011. ápr. 20. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Most 19 hónapos a fiam és kezdetektől 7-kor fürdetünk, aztán vacsi és alvás! Reggel 7-ig alszik...
2011. ápr. 20. 14:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Eddig ùgy volt hogy kicsi 7-kor fèl 8 körül szopizik ezelett apa fürdeti a nagyot (2,5éves) kicsi 8-ra alszik nagy max. Fél 9. Néhány napja együtt fürdenek kicsit előbb kiveszem apa még marad a naggyal.
2011. ápr. 20. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az első pár hétben mindegy mikor fürdeted, de aztán jobb átállni a délutáni/esti fürdetére.
2011. ápr. 20. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:

én ragaszkodtam az esti fürdetéshez hazajövetelünk óta.

most 15 hós, este 8-kor fürdés, utána alvás.

2011. ápr. 20. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk még csak úton van kisöcsi, de ezen már én is gondolkodtam. A fiamat korábba fél7 felé fürdettük, ebből lett 7 óra télen. Most, hogyx sokat kint vagyunk, fél 8-kor fürdik már, előtte vacsizik. Szernitem ezt meghagyjuk így és akkor kisöcsi tud majd olyan 7 felé fürdeni. De ki tudja, mit hoz a jövő. Ez csak egy terv.:)
2011. ápr. 20. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:

16 hós a fiam, este fél 8-kor fürdik, utána tejecske és 8-tól alvás.

Újszülöttként később, fél 9-kor fürdettük, aztán ahogy egyre kevesebbet aludt nap közben, úgy jött előrébb a fürdés időpontja.

2011. ápr. 20. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!