Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikresek! Hogyan oldjátok meg...

Ikresek! Hogyan oldjátok meg az esti alvást, ha az egyik alszik, a másik meg hangosan sír és zavarja?

Figyelt kérdés
Cicin alszanak el mindketten. Eddig nem volt gond, ha megébredtek picit, szépen visszaaludtak. Pár napja a lányom mikor leteszem a kiságyba felsír hangosan. Ha felveszem és babusgatom, sose fog egyedül elaludni, ha meg hagyom sírni, zavarja a tesót. Mit tennétek?
2010. júl. 13. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarja a tesót, ha az álmos. Nekem simán alszik a másik. Hozzá vannak szokva egymás jelenlétéhez, sirásához, stb. Hagyhatod nyugodtan.
2010. júl. 13. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kicsi iker húgaim vannak, sajnos azt kell mondjam, anya sokszor hagyta, hogy felsírják egymást, mert mi nem találtunk jobb megoldást. Úgy emlékszem, hogy ez nem volt sok idő (időszak), aztán valahogy "összenőttek". Remélem érted. :) 23/L
2010. júl. 13. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a cicin altattam el őket.Hanem szopi után mindkettő ment a kiságyba. Ha felébredt valamelyik,akkor sem vettem fel,csak megsímogattam,vagy kapott teát és visszaaludt. Tapasztalatom szerint,ha az egyik felébredt,a másik akkor is felébredt nemsokára,ha az első nem sírt.
2010. júl. 13. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt az esetek nagy többségében nem ébresztik fel egymást-az enyémek legalábbis simán aludtak,ha a másik sírt mellettük-,másrészt ha felveszed és babusgatod,akkor is tud majd később egyedül aludni,saját,4x-es tapasztalat.:)Én mindig a legkisebb ellenállás irányába mentem alvásnál,mert nagyon rosszul viselem az éjszakai műsort,,sosem hagytam sírni őket,kicsit sem.Már 2 évesen minden gond nélkül elaludtak maguktól,és átaludták az éjszakát.(Tudom,h egyéb módszerekkel ez hamarabb is bekövetkezhetett volna,de nekem ez így volt jó.:)
2010. júl. 13. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek ikrei vannak, nagyon sokat voltam nála segíteni. Az egyik baba úgy néz ki önállóbb hogy alszik szépen, a másik pedig igényli a közelséged. Ő mindig hagyta aludni a az egyik fiút, a màsikat pedig ringatta vagy rajta aludt, s mikor jó mélyen bealudt vissza tudta tenni a kiságyba. Most hogy már nagyobbak a bújósabb fiú úgy alszik el hogy simogatja az anyukàját, a másik pedig elalszik szépen. Ha van erőd ringasd vedd fel, még nagyon igényli a közelséged, ő egy ilyen személyiség lesz, és így csak egy gyerek sír nem kettő :)
2010. júl. 13. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Mostmár 2 éjjel jobb volt. nem hagytam sírni, mert sajnáltam, meg a fiam éberebb alvó és zavarja a zaj. fordítva ez nincs így. szerintem ez a nagy meleg is oka a rossz alvásnak, meg a foguk is készülődik.

2010. júl. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!