Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan oldjátok meg az...

Ti hogyan oldjátok meg az esti tv-zést?

Figyelt kérdés
Komolyan kiváncsi vagyok más véleményekre is, mert egyszerűen nem tudok jó megoldást...közös a háló, de a férjemmel tuti mindig mást néznénk..emiatt vonuljak másik szobába? De akkor ott alszom el, azt nem akarom...ti hogyan oldjátok meg?
2013. júl. 3. 12:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
mivel a tvben már kb semmi jó film nem megy esténként, ezért v letöltünk egy filmet, illetve sorozatot, vagy ha nincs kedvünk, akkor csak punnyadunk és nézzük a comedy centralt, és erre alszunk el. sosem veszekednénk ilyenen h mit nézzünk.
2013. júl. 3. 15:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Minden szobában van TV. Hálóban, nappaliban, de még a konyhában is. A barátom meccsnézős, így amikor meccs van ő kivonul a nappaliba és ott nézi, mert én meg utálom. Ő meg a TV paprikát nem szereti, meg a TLC-t, én meg ezeket nézem egész nap, de legalábbis háttérzakjént ezek szólnak. Filmet nem nagyon szoktunk TV-ben nézni, mert nincsenek jók, szóval DVD-zünk és sorozatokat nézünk. Ezekből is van olyan, amire csak egyikünk kíváncsi, a másik nem, ezt külön nézzük meg. Vagy külön szobában, vagy laptopon, vagy más időben, de nem erőltetjük rá a másikra azt, amire nem kíváncsi, mert annak semmi értelme. Moziba se megyünk el, csak akkor, ha olyan film van, ami mindkettőnket érdekel. Én nem rángatom be egy szerelmes sírós filmre, mert tudom, hogy a hideg rázza tőle. Ő pedig ugyanígy van az akció filmekkel. Tudja, hogy nincs az a pénz, amiért megnézném, így nem visz el, mert az számomra nem élményt ad, csak szenvedést. Nekünk nincs ilyen gondunk, hogy elalszunk a TV-n. Nem azért nézzük, hogy legyen mire elaludni, hanem azért, mert érdekel egy film, egy műsor. Másfelől elég éjszakai bagoly típusok vagyunk, sokszor még éjjel 2-kor is ébren vagyunk, szóval a ha 10-11-kor kezdünk filmezni, esélytelen, hogy elalszunk rajta.
2013. júl. 3. 15:49
 23/23 anonim ***** válasza:

nálunk nincs tv. ha valamelyikünk néz valamit, ami a másikat nem érdekli, akkor fülhallgatóval nyomjuk :)

mindkettőnknek van laptopja. a párom inkább játszik, én olvasgatok, vagy itt írogatok :)

sosem szoktunk ezen veszekedni. ami az elején kicsit problémás volt, h én nem tudok csendben és fény nélkül aludni, így elalváshoz mindig bekapcsoltam egy filmet. a párom idővel megszokta, az alvós filmet közösen szoktuk kiválasztani, általában valamelyik kedvenc sorozatunk egyik része.

2013. júl. 3. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!