Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?
Milyen bolt ez, mert azért minden hol nem fognak rá figyelni nem azért kapják a fizetést.
Vegyetek kisebb babakocsit,menj nagyobb boltba, hordozd, nehéz dolgokat vegye meg az apa.
Na a mai világban én nem hiszem,hogy jó ötlet az,hogy vadidegenre bízd a picit az utcán.Még akkor se ha látásból ismered.Tényleg kösd magadra és ennyi!
Én nem hagynám az utcán tuti!
Mi a gond a kenguruval? Láttam nagyon spéci, cipzáros-tépőzáras verziókat is, meg van a sima szalagos, amit művészet megkötni. Viszont jól tartanak, lehet a hátadon a kicsi.
Illetve a helyedben inkább vinnék gurulós kocsit a bevásárláshoz, akkor kevésbé kell cipelni. Simán tudod húzni úgy, hogy a hátadon van a gyereked.
Odagurul babakocsival, gyerek kivesz, kenguruba bele, cucc összeszed, gyerekkel-cuccal ki, gyerek visszatesz kocsiba, cucc a bevásárlókosárba.
Egyébként ezen én is gondolkodtam, h hogyan fogom majd megoldani, sztem én bekéreckedek a kasszáknál (forgóajtós megoldás van nálunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!