Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan oldjátok meg picibab...

Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?

Figyelt kérdés
Három hónapos a kisfiam és nem tudok vele elmenni a boltba. A babakocsi nem fér be az ajtón (mondjuk a boltban sem férne el) ha kiveszem a kicsit akkor a kosarat és őt is cipelnem kell (6 kiló). Párom pedig nem tud bevásárolni mivel mindig én főzök. Van valami ötletetek?
2013. nov. 30. 11:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Kösd magadra.
2013. nov. 30. 11:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Vagy kérjek meg valakit a bolt előtt, hogy vigyázzon rá amíg én bent vagyok?
2013. nov. 30. 11:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Írj részletes listát (miből melyik márka, hány grammos stb..) a férjednek, én így szoktam, szinte sosem vesz rosszat (csak akkor ha nem mondtam meg pontosan milyet). Vagy szombat délelőtt csinálj egy nagybevásárlást amíg alszik a gyerek és a férjed is otthon van. Ezenkívül, amit írtak, hogy kösd magadra, bár akkor nem tudsz annyi mindent hazacipelni. Ha Budapesten laktok, rendelj Tescobol házhoz szállítást, csak 800 Ft, de annyit simán megspórolsz, ha ügyesen válogatsz akciós termékeket, meg akkor nem neked kell hazacipelni 2 kg lisztet, karton ásványvizet 5 l-es öblítőt stb...
2013. nov. 30. 11:18
 4/25 anonim ***** válasza:
67%

Milyen bolt ez, mert azért minden hol nem fognak rá figyelni nem azért kapják a fizetést.

Vegyetek kisebb babakocsit,menj nagyobb boltba, hordozd, nehéz dolgokat vegye meg az apa.

2013. nov. 30. 11:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Babahordó kendőbe még nagyobb babát is be lehet rakni. 6 kg nem sok.
2013. nov. 30. 11:22
 6/25 A kérdező kommentje:
Mi falun lakunk ahol mindössze egyetlen egy bolt van és nem az eladót kérném meg, hanem miindig van ott ácsorgó ember.
2013. nov. 30. 11:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Na a mai világban én nem hiszem,hogy jó ötlet az,hogy vadidegenre bízd a picit az utcán.Még akkor se ha látásból ismered.Tényleg kösd magadra és ennyi!

Én nem hagynám az utcán tuti!

2013. nov. 30. 11:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond a kenguruval? Láttam nagyon spéci, cipzáros-tépőzáras verziókat is, meg van a sima szalagos, amit művészet megkötni. Viszont jól tartanak, lehet a hátadon a kicsi.

Illetve a helyedben inkább vinnék gurulós kocsit a bevásárláshoz, akkor kevésbé kell cipelni. Simán tudod húzni úgy, hogy a hátadon van a gyereked.

2013. nov. 30. 11:41
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

Odagurul babakocsival, gyerek kivesz, kenguruba bele, cucc összeszed, gyerekkel-cuccal ki, gyerek visszatesz kocsiba, cucc a bevásárlókosárba.

Egyébként ezen én is gondolkodtam, h hogyan fogom majd megoldani, sztem én bekéreckedek a kasszáknál (forgóajtós megoldás van nálunk)

2013. nov. 30. 11:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
6 kiló azért tényleg nem sok, ennyit egy átlagos általános iskolás visz már a hátán.
2013. nov. 30. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!