Szeretnénk mindent megadni a gyermekemnek, olyan nagy baj ez?
5 évesnek még babázni, autózni, rajzolni, öltözködni (időjárásnak megfelelően), társasozni és szülőkkel lenni lenne a legjobb dolog a világon.
Én 5 évesen szerintem kidobtam volna az ablakon, ha anyám ilyeneket adott volna és sztem apám is kiverte volna a balhét, jogosan. Örültem pl.: kirakónak (az is fejleszti az agyat), szánkónak, valami videojátéknak, mint pl a tetris.
Origamifüzetnek, színezőnek és nem horribilis összeg.
I padot, okos telefont és társait most is kihajítanám a fenébe a csukott ablakon, ha a mai világ nem követelné meg. Minek nekem kamera egy telefonra? Minek rá? Idegesít!!! :@
Nem hiszem el, hogy egy öt évesnek ilyen kéne. Csak villogni akar.
25/N
Tegyél fel egy kérdés, hogy mostanában mikor érdemes egy GYEREKNEK I padot venni, hány éves korában? VAgy mit vegyek Neki ami fejleszti is a képességeit?
Sztem I pad ráér az ha már tud olvasni legalább egy ember.
Amúgy én is így nőttem fel, szakadt cuccok nem voltak utcára ugyan, de turiból meg kuka mellől stb voltak.
Egy gyerek attól boldog, hogy szeretik a szülei, minőségi időt töltenek vele, foglalkoznak, szeretnek vele lenni stb.
Szerintem a legtöbb szegény gyereknek nem az a baja (legalábbis nem a fő problémája), hogy másnak bezzeg mindene megvan, neki nincs, hanem az a baja, hogy nem elég, hogy szegények még a szülei is tojnak rá nagy ívben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!