Szerintetek ez tényleg önzőség?
Figyelt kérdés
Olvastam egy írást a neten. A lényeg, h a nőnek van egy 3 éves gyereke és már nem akar több gyereket. Mert ennyi időbe telt mire összeszedte magát, lefogyott, csinos lett újra. Ő tetszeni akar magának, a párjának és nem szeretné elölről kezdeni a zsíros haj- plusz kilók - kialvatlanság- stb dolgot. Szóval nem akar nőből újra anya lenni, hanem nő akar maradni. Fontos neki a gyerek és a kapcsolata. De saját maga is. És nem akar több babát.
Sokan nekiestek, h ő egy önző d.ög, amiért ilyen. Mit gondoltok?
2013. nov. 5. 11:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem ahogy azt sem ha 1,5 évesen bölcsibe adja a gyereket,én is annyi idősen adtam be,nem azért mert plázázni akartam, hanem mert dolgoztam meg mert a fiam vágyott a társaságra.
12/14 Tica0121 válasza:
Én is azt írtam, hogy azért adta bölcsibe, mert más dolga volt. De nem dolgozni ment vissza, hanem vásárolgatott, meg eljárkált a barátnőivel. Én nem ítélem el, azt csinál a gyerekével, amit akar, csak szerintem ez már önzőség. Ha valaki vissza megy dolgozni és azét megy bölcsibe a baba, azt nagyon is becsülöm. Meg irigylésre méltónak tartom, hogy van neki hova visszamenni. Ebben a mai világban nagy szó! :)
13/14 anonim válasza:
Nem tartom önzőségnek, de azt sem gondolom, hogy aki anya lett, az megszűnik nőnek lenni. Anyaként sem kell igénytelenül kinézni. Oké, a plusz kilók természetesnek mondhatóak, ahogyan az is, hogy kevesebb idő jut pl sminkelni, vásárolgatni, fodrászhoz járni. De nem kell zsíros hajjal mászkálni, igénytelenül öltözködni sem. Én mindig kételkedéssel fogadom, amikor valaki azt meséli, hogy a gyerek mellett nincs ideje zuhanyozni, hajat mosni, átöltözni (de minderről hosszasan panaszkodni azért van ideje).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!