Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg önzőség?

Szerintetek ez tényleg önzőség?

Figyelt kérdés

Olvastam egy írást a neten. A lényeg, h a nőnek van egy 3 éves gyereke és már nem akar több gyereket. Mert ennyi időbe telt mire összeszedte magát, lefogyott, csinos lett újra. Ő tetszeni akar magának, a párjának és nem szeretné elölről kezdeni a zsíros haj- plusz kilók - kialvatlanság- stb dolgot. Szóval nem akar nőből újra anya lenni, hanem nő akar maradni. Fontos neki a gyerek és a kapcsolata. De saját maga is. És nem akar több babát.

Sokan nekiestek, h ő egy önző d.ög, amiért ilyen. Mit gondoltok?

2013. nov. 5. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom önzőségnek.
2013. nov. 5. 11:42
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem önző dolog, mindenki annyi gyereket vállal, amennyit akar. Ehhez senkinek semmi köze.
2013. nov. 5. 11:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem önző, sőt, sokan példát vehetnének róla. Bár a legtöbben meg se próbálnak újra nővé válni.
2013. nov. 5. 11:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem önzőség. De fel nem foghatom, hogy ehhez neki és a párján kívül kinek mi köze van? Mi az, hogy neki támadnak?
2013. nov. 5. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom önzőnek, inkább őszintének.
2013. nov. 5. 11:51
 6/14 Kései Sirató ***** válasza:
19%

Miért lenne önzőség?

Aki egy gyereket se és férjet se akar, az inkább önzőség.

2013. nov. 5. 11:52
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az se önző aki egy gyereket sem és férjet sem akar... Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy csak szeretné, a saját érdekeit és a párjáét szem előtt tartva!
2013. nov. 5. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nyilván erre az írásra gondoltál. Persze, mindenki azt csinál, amit akar, de ha kiírja a Bezzeganyára, akkor azért számítson rá, hogy kap hideget-meleget. Mindenkinek megvannak a maga legbensőbb gondolatai, meg a magánéletének olyan részletei, amihez senkinek semmi köze, de ha ezeket kiteregeti ország-világ előtt, akkor ne csodálkozzon, ha mások véleményt alkotnak róla, ez ezzel jár.

2013. nov. 5. 12:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Aham a linkeltre gondoltam. Ma olvastam egy újabb írását amiben megemlítik a hozzászólók újra, hogy ő milyen önző.

De ezek szerint nem én gondolom egyedül azt, h ez nem önzőség. Köszi a válaszokat. :)

2013. nov. 5. 12:55
 10/14 Tica0121 ***** válasza:
47%
Ezt nem tartom önzőségnek. Azt már igen, ha egy nő anya HELYETT akar nő lenni. Ha inkább nem szoptet, hogy tudjon hashajtót szedni, hogy mihamarabb lefogyjon, vagy ha 1,5 évesen bölcsibe adja a gyerekét CSAK azért, mert neki fontosabb dolga is van a gyereknevelésnél. Egyébként azt a nézetet vallom, hogy a gyereknek jó, ha a mamája jól néz ki, mert akkor jól is érzi magát, kiegyensúlyozott. De persze normális keretek között és a gyermeke érdeket szem előtt tartva!
2013. nov. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!