Ti gyorsan megtudtok válni a gyerekkori alvópajtásotoktól?
Van egy mackóm, amit még anno gyerekkoromban kaptam. Nagyon sokáig alvótársam volt. Még 26 évesen is simán vele alszom, a férjem csak mosolyog rajta, de eléggé kötődöm hozzá.
A két éves lányomnak rengeteg plüsse van. Sokat kapott és vettünk neki mi is. Az ágya végében fel vannak szépen sorakoztatva.
A minap elkunyerálta a macimat, amit persze odaadtam neki. Mondtam is a férjemnek, hogy ennyi volt, nincs többé macó.
Azóta nem hajlandó visszaadni a lányom, max. nappalra kihozza és elteszi a helyére.
Lehet, hogy gyerekes (negatív kritika baromira nem érdekel), de akinél ilyen előfordult, az hamar "hozzászokott", hogy nincs többé?! :)
De ott van az,csak már nem a te ágyadban alszik :)
Nekem is van egy macim,akkor kaptam amikor születtem,idén 35 éve.a kanapé tetején ült vagy 10 évig,aztán a fiunk kinézte magának,azóta vele alszik :) Jó helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!