A ti gyermeketek mennyire hasonlít a ti gyerekkori önmagatokra? Mármint külsőre. Visszanézve régi fényképeket milyen kisgyereknek, babának látjátok magatokat?
a kislányunk én és férjem keveréke kicsi korától fogva
3 éves. de anyukám szerint engem lát benne,anyósom is.
A lányom(3éves),kiköpött úgy néz ki mint én! Ezt nem egyszer vadidegenek is megjegyezték. A gyerekkori képeket összehasonlítva mintha az ikertesóm lenne.:)
Nem szoktam magam dicsérni de ha már kérdezted,gyönyörű gyerek voltam. Az a tipikus babaarcú,hosszú dús hajú kislány. A lányom ugyan ez! Már most a fenekéig ér a haja. Mindkettőnknek sötét hajunk van.
A párom is nagyon szép gyerek volt,ő kicsiként szőke volt, most már barna.:)
A lányom az rám hasonlít inkább. A haját tőlem örökölte mert már születésénél elég hosszú haja volt és sötét színű pedig a páromé sötét szőke, csak feketére van festve neki.
A kislányunk 2 éves múlt májusba de már rám ütött teljes mértékben. Az én orromat örökölte ez már 100% az én szem színemet örökölte mert szép kék szeme van annyi hogy kicsivel világosabb neki, az anyjáé meg barna, és az ő családjában is mindenkinek barna szeme van, meg a nagyszüleinek is.
A homloka az amit a páromtól örökölt, meg a belső tulajdonságait is. Ugyanúgy mozgékony eleven kisgyerek ami minden kisgyereknél normális, de jobban bírja, az is igaz. Én meg azért nyugodtabb gyerek voltam, velem bírtak a szüleim de vele már ők sem bírnak, és ugyanígy volt a páromnál is ahogyan mesélték nekem. A párom nagyon hisztis is volt gyerekkorába, de a lányom szerencsére nem, pedig sokszor van az amit nem ő akar, de szerencsére nem csinál belőle ügyet.
Szia!
A fiam az 1 éves szülinapján készült fotókon teljesen úgy néz ki mint én ugyanakkor. Az orrát tőlem örökölte, míg testalkatra szerencsére apja (magas, vékony).
A lányom még csak 10 hónapos, de nagyon hasonlít a tesóra. Az orrot neki is sikerült tovább örökítenem.
Mindkét gyerkőc szép (sokan mondják, vadidegen járókelők is, amikor megyünk ide-oda).
Nekem ikreim vannak, kétpetéjűek.
Az egyikük tisztára olyan, mint én baba/kisgyermek koromban, a másik pedig mint ugyancsak én felnőttkoromban:) Na meg ő apura hasonlít nagyon.
A kisgyermekkori önmagam jobban tetszik:) Ja, amúgy fiúk mindketten, ennyiben különböznek tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!