Miért késhet ennyit?

Figyelt kérdés
Abbahagytama fogamzásgátló szedését,és 10nappal előbb jöttmeg a menstruációm.Azután a következő menstruációmpedig már 2 hetet késik.csináltam terhességi tesztet is,de az negatívat mutatott.de a multhéten azt vettem észre,hogy fehérfolyásom is van..mitől lehet ez?
2013. okt. 24. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

a fogamzásgátló belezavart a hormonális rendszeredbe, ezért jön meg össze-vissza

ha nem rendeződik, akkor fel kell keresni az orvost, inkább endokrinológust, mint nőgyógyászt, mert ő csak a tüneteket kezelné

2013. okt. 24. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló bekavart... nekem is több hónap volt, mire rendbejött a ciklusom.
2013. okt. 24. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel a fogamzásgátló kikapcsolja a rendes ciklust, így ha valaki szedi és utána leteszi, akkor van olyan, akinek kell egy kis idő, míg beindul minden a természetes útján. Illetve van olyan is, akinek be sem indul és orvosi segítség kell hozzá.

A fehér folyás pedig mindenkinek van valamennyi, kinek kevesebb, kinek több, gondolom eddig is volt neked is. Az klimaxig kb. fog is lenni.

Viszont ha ezt nagyobb mennyiségűnek látod, mint eddig, akkor érdemes abban gondolkozni, hogy felborult a hüvelyflórád egyensúlya, amit egy hüvelyflóra helyreállító készítménnyel könnyen helyre lehet tenni.

Vagy éppen egy hüvelyi fertőzés kezd kialakulóban lenni nálad. Nem kell, hogy égő, viszkető érzést érezz, az sem muszáj, hogy szaga legyen a folyásnak, már egy sima, nagyobb mennyiségű folyás is utalhat fertőzésre.

Érdemes elmenni mindenképpen orvoshoz!

2013. okt. 24. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
egy héttel ezelőtt csináltamegy trehességi teszte,és az negatív lett.de ennek ellenére még ugye mindig nem jött meg..most vettem még egy tesztet,hogy csináljak..detényleg a reggeli első vizeeltből kell venni a mintát?
2013. okt. 24. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hogy hány nap telt el a tüszőrepedés óta. Ha eltelt 15-16 nap, simán megcsinálhatod délutániból is.
2013. okt. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!