Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késhet ennyit?

Miért késhet ennyit?

Figyelt kérdés

Aug. 9-én kellet volna megjönnie,kettő tesztet csináltam,az egyiket 4 nappal ezelőtt ,a másikat pedig ma,de mind kettő negatív lett(igaz délutáni vizeletből)!

Sose késett még ennyit!!!!A 29. napon szokott mindig megjönni,néha volt hogy 1 nappal hamarabb,vagy később jött meg.

Holnap reggeli vizelettel fogok tesztelni,csak már félek,hogy ez is negatív lesz?!:(

Nagyon szeretnénk egy második babát is!!! :)

2012. szept. 17. 15:10
 1/7 A kérdező kommentje:

Szeptember 9-én

Bocsi elírtam a kérdésben!

2012. szept. 17. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi késénél már, ha baba lenne már a délutáni tesztnek is ki kellene mutatnia. Dokihoz kéne menned, mert valószínű valami hormonzavar lehet.
2012. szept. 17. 15:40
 3/7 Diana901 ***** válasza:
Szerintem ha tényleg terhes vagy akkor mind1,h reggeli vizelet e vagy délutáni....Várj még pár napot. Ha nem jön meg idöközben,akkor fordulj orvoshoz.
2012. szept. 17. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is sajnos arra gyanakszok hogy nincs valami rendben,az első babámnál másodpercek alatt megjelent a két csík!

Tiszta ideg vagyok!!!!!:(

2012. szept. 17. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Annyira butának hangzik ez a kérdés,de muszáj voltam feltenni,hátha mégis!!!

Nem úgy hangzik tőlem mint aki már szült!!!

Csak egy kis reményt szerettem volna,hátha valaki volt már így!!

2012. szept. 17. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

én is a második babámon dolgozom,de nem akar összejönni.. :(

most szeptemberben 5napot késett a mensim,nem tudtam miért,mindig percre pontosan jött. aztán elmentem a dokihoz,a rendelöben meg is jött... azért megnézett uh-val,de nem volt baba... :(

de azért még ne add fel,szorítok,hogy neked sikerüljön!

2012. szept. 18. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

Ma de.megjött. :(

Most már végképp elmegyek dokihoz,legyen egy kivizsgálás!

Én is szurkolok neked hogy össze jöjjön a baba!!

2012. szept. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!